2 ore – Universum

Social

Limbă:

Quickfire

durată

1.5 - 2 ore

nr. participanți

Minimum 8

tipul activității

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

Este un joc foarte captivant, bazat pe aplicații, cu provocări mentale, fizice și creative, care se concentrează pe diferențele individuale, risc și recompensă.​

​Provocările vin în diferite niveluri de dificultate și o varietate de forme – fotografie, video, răspuns unic, alegere multiplă, puzzle-uri logice și multe altele!

Participanții primesc instrucțiunile și li se oferă o cutie cu materiale. După un spărgător de gheață dinamic, echipele își construiesc strategia pentru a obține cât mai multe puncte posibil

Acest concept permite participanților să dicteze atât conținutul (liberi să se exprime în funcție de sarcină), cât și ordinea de desfășurare a provocărilor, provocând în același timp o izbucnire extrem de contagioasă de energie pozitivă și spirit de echipă.​

Scopul este de a evolua și de a depăși opoziția, maximizând în același timp punctele.​

La sfârșitul jocului, rezultatele sunt calculate și echipele câștigătoare sunt anunțate în multe aplauze și multe hohote de râs.

Rezultate

Cu presiunea crescută a timpului, participanții lasă rapid deoparte orice inhibiții și au încredere în propriile talente

Pe măsură ce jocul crește, echipele își înțeleg puterea colectivă și câștigă încredere pentru a gestiona riscul crescut și a deveni mai decisive în selectarea sarcinilor.

Quickfire promovează o atitudine capabilă și o cultură de susținere, creează o platformă pozitivă pentru ca colegii să se angajeze pe condiții echitabile, să învețe noi seturi de abilități și să construiască legături comune.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Photopoly

durată

1 - 8 ore

nr. participanți

Minimum10

tipul activității

Outdoor

Ideal pentru

Photopoly este o provocare distractivă bazată pe oraș, care duce echipele înapoi în lumea tactilă de altădată cu camere Polariod, pixuri, caiete și hărți de hârtie! Ca o versiune live a celebrului joc de masă Monopoly, echipele pleacă pe străzile orașului, pe lângă clădiri celebre. Cu toate acestea, spre deosebire de joc, misiunea lor nu este să cumpere clădiri, ci să le fotografieze. Fotografiile pe care le fac trebuie să recreeze scenele extraordinare expuse în broșura de instrucțiuni. Provocările sunt variate și creative și sunt adaptate pentru a maximiza locația și împrejurimile. Provocările din fiecare locație vor fi aceleași pentru fiecare echipă, dar modul în care fiecare echipă interpretează provocarea, o întreprinde și o fotografiază, va fi invariabil unic.

Rezultate
O versiune vie a celui mai faimos joc de societate din lume, Photopoly reunește strategia, creativitatea și munca în echipă într-un tur în vârtej al orașului dvs. de conferințe. Garantează o aventură revigorantă, stimulativă și fascinantă în dinamica echipei, deoarece injectează energie în orice program de conferință. Planificarea și strategia sunt vitale în Photopoly. Echipa care se gândește înainte de a acționa va fi echipa câștigătoare! Photopoly este o experiență de team building care poate fi adaptată oricărui oraș. Provocările pot fi modelate în jurul mesajelor dvs. de conferință pentru a crește consolidarea.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Two Tribes

durată

1.5 - 3 ore

nr. participanți

Minimum 24

tipul activității

Outdoor

Ideal pentru

O olimpiada alternativă care oferă sport pentru toți. Două triburi este o sărbătoare a jocurilor indigene din toate colțurile lumii

Grupul se împarte în 2 triburi opuse și numeroase sub-echipe în cadrul fiecărui „trib”.

Echipa își creează propria identitate tribală

Membrii echipei se împodobesc unul pe celălalt cu brățări colorate, coafuri din pene sau vopsele de față înfricoșătoare pentru a-și completa aspectul tribal

Îmbrăcată pentru a impresiona, fiecare echipă se rotește apoi printr-un circuit de „quest-uri”, concurând cap la cap cu echipele din tribul advers.

Punctele acumulate de echipe contribuie la scorul total al tribului lor.​

În ceremonia de închidere, echipele se confruntă pentru o confruntare Haka

„Tribul” cu cele mai mari puncte este declarat câștigător

Fiecare dintre provocările sportive ordonate cu atenție din Two Tribes are un punct de referință cultural care le permite participanților să înțeleagă semnificația efortului lor.

Rezultate

​Încurajează participarea, incluziunea și respectul reciproc.​

​Experiența sănătoasă dezvoltă dinamica echipei în timp ce te distrezi!​

​Strategia este cheia succesului, deoarece regulile permit echipelor să joace la punctele lor forte, odihnind jucătorii aleși în timpul unor provocări pentru a-și rezerva puterea pentru misiunile lor preferate.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Hotshots

durată

1 - 4 ore

nr. participanți

Minimum 10

tipul activității

Outdoors

Ideal pentru

În Hotshots, echipele sunt trimise pe străzile orașului ales, înarmate cu o tabletă încărcată cu aplicația Go Team pentru a le ghida către prima lor locație și provocare. Gama de idei de provocări foto sunt nesfârșite, de la a scrie numele companiei dvs. folosind doar corpuri umane, a convinge membrii publicului să încerce o nouă aromă de înghețată sau a oferi un spectacol de teatru de stradă în piața publică. Echipele trebuie apoi să obțină dovezi fotografice pentru a dovedi că au finalizat provocarea și apoi să se îndrepte către următoarea locație. De asemenea, pot fi adăugate întrebări de provocare, astfel încât echipele trebuie să descopere lucruri despre locație.

Echipele vor trebui să se gândească pe picioare și să se miște ca fulgerul pentru a rezolva provocările și pentru a-și aduce fotografiile înapoi la bază înainte de termenul limită – unde scorurile sunt totalizate și imaginile afișate, astfel încât toată lumea să poată împărtăși aventurile altor echipe.

Rezultate

În această vânătoare de comori fotografică în ritm rapid, echipele se plimbă în jurul unui oraș pentru a face față unei serii de provocări care testează abilitățile cheie de afaceri de conducere, creativitate, strategie și management al timpului. Mai presus de toate, munca în echipă va fi esențială dacă doresc să-și atingă obiectivele și să învingă concurența.

Hotshots este o modalitate fantastică de a explora locația conferinței. Este o experiență de team building memorabilă și captivantă, grozavă pentru următoarea conferință sau ziua personalului!

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Gold Rush

durată

2 - 4 ore

nr. participanți

Minimum 8

tipul activității

Outdoor

Ideal pentru

O goană strategică și febrilă într-o căutare intensă de a descoperi aurul!​

Oglindind provocările și recompensele unei afaceri reale, echipele lucrează pentru a acumula bogăție și în cele din urmă să câștige jocul.

​Echipele trebuie să colaboreze și să facă mai multe sarcini pe 8 niveluri diferite pentru a avea șansa de a alege aurul.​

​Echipele trebuie să recupereze un cod secret și să-l schimbe cu numerar la Claims Administrator (CA) urmând o anumită procedură. Aici, planificarea și execuția sunt vitale

Pe parcurs, echipele pot câștiga recompense suplimentare prin îndeplinirea diferitelor sarcini

Comunicatele de presă oferite la fiecare 30 de minute oferă echipelor care răspund rapid oportunitatea de a-și crește averea.​

Toți participanții sunt pe condiții de concurență echitabile, creând o activitate interfuncțională convingătoare și de sus în jos.​

Rezultate

​Management de proiect

Abilități de negociere

Gestionarea schimbării

Luarea deciziilor

Abilități de comunicare

Distracție și motivație

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Team Torque

durată

1 - 2 ore

nr. participanți

Minimum 40

tipul activității

Indoor

Ideal pentru

Un eveniment de team building infuzat cu creativitate sub forma activității noastre Team Torque. Observați explozia de energie care se desfășoară în sală, în timp ce echipele iau parte la o serie de sarcini de agilitate mentală, câștigând puncte pentru achiziționarea elementelor obligatorii necesare pentru a construi cu succes întregul model de mașină înainte de finalul pistei. Echipele încep cu schițele de bază pentru mașina lor și în curând își construiesc propriul fler creativ și inovator pentru design. Fiecare echipă trebuie să lucreze îndeaproape împreună pentru a proiecta și produce bannere, steaguri și materiale de marketing pentru a-și susține echipa la cursă!

În adevăratul stil al zilei de cursă, echipele își aliniază mașinile complet construite la linia de start și așteaptă cu anticipare ca steagul în carouri să cadă. Un bâzâit în aer și echipele pregătite, steagul va cădea, iar mecanicul echipei va pompa cu entuziasm aer în rachetă, permițând mașinii lor să iasă de pe grilă cu o viteză entuziasmantă. Echipa câștigătoare este determinată de mașina care merge mai departe pe pistă!

Rezultatele învăţării

Team Torque se concentrează pe rezolvarea problemelor, comunicarea interfuncțională și abilitățile de management de proiect, oferind în același timp o experiență distractivă, competitivă și antrenantă pentru cei implicați. Construirea modelelor lor de curse într-un interval de timp rezonabil cu resurse limitate înseamnă că echipele vor trebui să rămână motivate și să-și gestioneze eficient sarcinile echipei dacă doresc să ajungă la finalul cursei!

Rezultatele Responsabilitatii Sociale Corporative

Team Torque poate fi potrivită perfectă pentru evenimentul dvs. CSR. Organizațiile includ adesea această activitate în evenimentele planificate atunci când caută să strângă fonduri pentru școli, spitale sau organizații caritabile alese. Înainte de eveniment, organizațiile pot căuta sponsorizări pentru echipele lor de curse și mașini model, câștigurile fiind destinate organizației caritabile alese. În plus, au existat diverse alte ocazii în care echipele vor plasa pariuri pe mașinile despre care cred că vor câștiga finala, iar câștigătorii își vor dona câștigurile.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Squad Game

durată

2 ore

nr. participanți

Minimum 4

tipul activității

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

Squad Game este o provocare captivantă bazată pe echipă, care are toată entuziasmul și intriga, dar nu există individualismul sau pericolul fizic al serialului de succes.

Experiența poate începe chiar înainte de eveniment – toți participanții vor primi un teaser preliminar cu simbolurile jocului și un număr de telefon.​

Când participanții sună numărul, vor auzi un mesaj vocal care oferă detalii despre eveniment și locația acestuia.​

Provocările sunt variate și devin din ce în ce mai dificile cu fiecare nouă rundă, ceea ce înseamnă că va trebui să sapi puțin mai adânc și să te adaptezi cu agilitate și inteligență pentru a avea succes.

Cele 6 provocări captivante și captivante, o combinație a propriei noastre interpretări asupra jocurilor tradiționale cu câteva răsturnări unice, moderne și inovatoare pot fi îndeplinite doar prin încredere în sine, aplicare concentrată și, bineînțeles, munca în echipă. Echipa câștigătoare va fi cea care reușește cel mai bine să-și valorifice punctele forte unul altuia.​

Sunt 6 runde, fiecare cu o provocare diferită.​

Rezultatul este întotdeauna binar și absolut; poți fie să reușești, fie să eșuezi într-o rundă.​

Succesul într-o rundă aduce jucătorilor puncte.​

Eșuează și pierzi puncte, dar asta nu înseamnă eliminare.​

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Game of Skills

durată

2.5 - 3 ore

nr. participanți

Minimum 8

tipul activității

Outdoor

Ideal pentru

Luați-vă echipa într-o provocare creativă unică, bazată pe misiuni și descoperiți-vă împreună abilitățile ascunse!​

Provocarea Game of Skills va fi dezvoltată și personalizată pe platforma Go Team, un concept unic conceput pentru experiență folosind tehnologie avansată pentru a vă oferi o experiență modernă și diferită.​

Odată activate, provocările apar sub formă de întrebări sau indicii și atrag participanților simțul de observație, cunoștințele generale și inteligența generală, provocându-i să descopere împrejurimile lor, dincolo de ceea ce este la vedere.

Această aventură va avea 4 zone mari pe hartă, pline de misiuni. În fiecare zonă, participanții vor găsi recuzită specială care îi va ajuta să câștige provocările și să adune puncte. Zonele sunt:

Zona 1 – Provocarea Indiana Jones

Zona 2 – Aventura Star Wars

Zona 3 – Quest cu Supereroi ​

Zona 4 – Jocul Tronurilor

Echipele au o serie de pini predefiniti pe harta lor. Fiecare pin reprezintă o provocare și pentru a-l activa, echipele trebuie să ajungă la anumite coordonate.​

Odată activate, provocările apar sub formă de întrebări sau indicii și fac apel la simțul de observație al participanților, cunoștințele generale și inteligența generală, provocându-i să descopere împrejurimile lor, dincolo de ceea ce este la vedere.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Zombie Rising

Durată

1 - 2 ore

Nr. Participanți

Minimum 4

Tipul Activității

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

Deadly Zombies au scăpat dintr-un centru de cercetare de maximă securitate și au ucis oameni de știință înainte de a se zgudui în direcții separate. Din fericire, fiecare zombi are un mecanism de siguranță încorporat care îi poate dezactiva. Căutarea este pornită. Grupul trebuie să acționeze rapid pentru a preveni o apocalipsă zombie! Lucrând în echipe, ei și-au propus să le dea de urmă la „zombie”, descifrând indicii pentru a-i opri. Pe măsură ce trec prin provocare, echipele realizează că trebuie să colaboreze cu alte echipe, împărtășind informații vitale pentru a închide zombii și a scăpa din Zona Zombie.

Rezultate

Zombie Rising întărește colaborarea și determină echipele să evite competiția internă și să împingă spre succesul tuturor. Tema distractivă Zombie este accesibilă instantaneu, accelerează crearea de rețele și relaxează toată lumea în joc. Această activitate antrenantă de team building promovează o cultură productivă a muncii prin construirea de relații între membrii echipei. Sarcina, puzzle-urile și provocările din Zombie Rising au fost concepute pentru a fi incluzive și se bazează pe o gamă largă de abilități, încurajând oamenii să îmbrățișeze punctele forte și punctele slabe ale celuilalt.

Zombie Rising este flexibil pentru orice zonă interioară sau exterioară și poate fi adaptat pentru a se potrivi intervalului de timp și pentru a reflecta conținutul legat de companie.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

The Discovery Challenge

durată

1-8 ore

nr. participanți

Minimum 10

tipul activității

Outdoor

Ideal pentru

În cadrul The Discovery Challenge, echipele se rotesc în jurul unei serii de puncte de drum ghidate de aplicația Go Team.

La fiecare destinație, există o provocare sau un puzzle de rezolvat care se bazează pe istoria, cultura și reperele orașului. Cu fiecare provocare finalizată, aplicația Go Team dezvăluie locația următoarei provocări. Cu unele provocări, ei vor fi lăsați în voia lor – în altele vor întâlni personaje care îi vor ajuta sau îi vor transmite informații vitale.

La finalizarea ultimei provocări, echipele vor avea toate informațiile de care au nevoie pentru a folosi „roata de căutare” pentru a dezvălui locația destinației finale unde sunt comparate scorurile și aventurile.

Rezultate:
The Discovery Challenge generează un spirit puternic de lucru în echipă, competiție și distracție. Îi va scoate în evidență Indiana Jones în fiecare membru al echipei tale, făcându-i să lucreze cu alții în moduri neconvenționale și lăsându-le cu o amintire unică a unei experiențe comune uimitoare. Discovery Challenges împinge gândirea creativă și rezolvarea problemelor. Mesajele de conferință sau de produs pot fi integrate cu ușurință în provocările în sine, pentru ca echipa dvs. să învețe în timp ce aveți o experiență distractivă împărtășită împreună.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.