Managementul schimbarii – Universum

Social

Limbă:

Gold Rush

durată

2 - 4 ore

nr. participanți

Minimum 8

tipul activității

Outdoor

Ideal pentru

O goană strategică și febrilă într-o căutare intensă de a descoperi aurul!​

Oglindind provocările și recompensele unei afaceri reale, echipele lucrează pentru a acumula bogăție și în cele din urmă să câștige jocul.

​Echipele trebuie să colaboreze și să facă mai multe sarcini pe 8 niveluri diferite pentru a avea șansa de a alege aurul.​

​Echipele trebuie să recupereze un cod secret și să-l schimbe cu numerar la Claims Administrator (CA) urmând o anumită procedură. Aici, planificarea și execuția sunt vitale

Pe parcurs, echipele pot câștiga recompense suplimentare prin îndeplinirea diferitelor sarcini

Comunicatele de presă oferite la fiecare 30 de minute oferă echipelor care răspund rapid oportunitatea de a-și crește averea.​

Toți participanții sunt pe condiții de concurență echitabile, creând o activitate interfuncțională convingătoare și de sus în jos.​

Rezultate

​Management de proiect

Abilități de negociere

Gestionarea schimbării

Luarea deciziilor

Abilități de comunicare

Distracție și motivație

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Body Rap

DURATĂ

10-30 minute

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 30

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

energie & concentrare, colaborare, motivare, stare de bine, implicare, atenţie deplină

Body Rap începe cu o încălzire energizantă, în care participanții sunt ghidați prin exerciții de body sound.

Odată revigorați, participanții își pun mănuşile, încep să bată din picioare, să prindă ritmul și să cânte în sinergie, pentru a crea un spectacol muzical colorat şi amuzant.

Întregul moment, atât auditiv, cât și vizual, îi va face pe toți să râdă în hohote.

Rapid, excentric și incredibil de eficient, Body Rap este o metodă splendidă de a energiza un eveniment, garantat că va înveseli și cel mai dificil public.

Este o activitate ce va da viață și vigoare prin puterea umorului, a ritmului și a experienței împărtășite, pentru a energiza și unifica echipele, cu rezultate pozitive și memorabile.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Heroes of Troy

DURATĂ

2 - 3 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 12

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

colaborare, dinamica echipei, gândire strategică, soluţionarea problemelor, sudarea echipei, energie & concentrare

Heroes of Troy: Gândirea strategică este cheia acestui joc de echipă dinamic și distractiv, inspirat din mitologia greacă, în care povestea începe înaintea celebrului război troian.
Este nevoie de bune abilități de comunicare și de implicarea tuturor membrilor echipei pentru a-l ajuta pe personajul principal, Paris, să scape cu iubita sa, Helena, de puternicele armate ale lui Agamemnon și Meneas.
Echipele trebuie să îşi creeze un plan solid, să fie flexibili și să își adapteze strategia la o varietate de situații, deoarece se vor afla în continuă schimbare. Heroes of Troy perfecționează, de asemenea, abilitățile de conducere și de management de proiect ale echipelor, într-un joc interesant si captivant.

Rezultate: Heroes of Troy este un joc strategic și inedit, care necesită cooperare între toți membrii echipei.

Exercițiile active și elementul surpriză, precum și luarea deciziilor în situații de criză reprezintă, de asemenea, caracteristici cheie a Heroes of Troy.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Go Team - Wellbeing

DURATĂ

30 minute - 1.5 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 4

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor

Ideal pentru

motivare, atenţie deplină, dinamica echipei, managementul schimbării, implicare, energie & concentrare

Go Team – Wellbeing Online este o activitate de echipă distractivă și captivantă, concepută special pentru a ajuta participanții să își îmbunătățească capacitatea de adaptare la schimbări frecvente și să creeze o cultură a învățării continue la locul de muncă.

 

În timpul activității, participanții trec prin provocări distractive, eficiente și inovative, de echipă, axate pe wellbeing. Misiunile sunt special concepute pentru a se concentra pe diverse subiecte legate de starea de bine, inclusiv idei practice pentru o dietă sănătoasă, postură și mișcare, conectarea cu natura și luarea de pauze în timpul zilei, pentru a stimula nivelul de energie. Activitățile vin în diverse forme, toate fiind concepute special pentru a se potrivi cu capacitățile grupului.

Rezultate: Go Team-Wellbeing încurajează o cultură a învățării continue la locul de muncă. Conectivitatea, gândirea creativă în afaceri, precum și concentrarea și atenția deplină, sunt esențiale.

Dezvoltarea inteligenței emoționale, a sănătății fizice și mentale, stimularea fericirii și o atitudine pozitivă față de mediul înconjurător sunt aspecte pe care Go Team-Wellbeing le atinge prin prisma misiunilor create.

Optând pentru Go Team-Wellbeing, membrii echipei dumneavoastră vor fi mai încrezători, mai calmi și mai energici.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Escape the Blizzard

DURATĂ

1 - 3 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 8

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor/ Outdoor

Ideal pentru

luarea deciziilor, energie & concentrare, implicare, managementul schimbării, rezilienţă, soluţionarea problemelor

Escape the Blizzard este o activitate captivantă, de tip survivor, în timpul iernii.

În cadrul Escape the Blizzard, echipele vor învăța, exersa și finaliza mai multe ateliere, care le vor pune în valoare abilitățile de supraviețuire: navigare, crearea unui adăpost, realizarea de noduri, foc, cunoașterea animalelor, filtrarea apei, semnalizare, prim ajutor și hrană.

Activitatea presupune şi o poveste, în care antrenamentul este întrerupt de o alertă de furtună ce se apropie. În doar 30 de minute, întreaga regiune va fi lovită de o furtună, care se preconizează că o să dureze săptămâni, poate chiar luni de zile.

Pentru a supraviețui, echipele trebuie să colaboreze între ele şi să-și pună la bătaie noile abilități, pentru a elibera instrumentele fundamentale de supraviețuire care au fost închise într-o cutie.

 

Testul final include precizia țintelor, proba de prim ajutor cu targa, descifrarea codului morse, construirea unui adăpost și multe altele. Ducând misiunile la bun sfârşit, participanţii vor putea debloca trusa cu instrumentele necesare pentru a supraviețui viscolului!

Rezultate: Escape the Blizzard Live a fost conceput special pentru a-i determina pe membrii echipei să colaboreze eficient.

 

Echipele explorează delegarea rolurilor și încurajează discuțiile de grup privind punctele forte și punctele slabe ale setului de abilități.

Fiecare dintre participanţi va încheia jocul cu noi cunoștințe de supraviețuire în sălbăticie.

Provocările captivante asigură un spațiu ideal pentru ca membrii echipei să se cunoască la un nivel nou și autentic.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Summit Challenge

DURATĂ

1 - 1.5 hours

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 4

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor

Ideal pentru

managementul schimbării, managementul timpului, dinamica echipei, implicare, sudarea echipei, comunicare

Summit Challenge este o activitate interactivă, în care echipele lucrează împreună pentru a escalada un munte (virtual).

Ghidate de aplicația personalizată, echipele joacă rolul unor expeditori într-o călătorie plină de provocări amuzante, ce aduc puncte echipei. Pe parcursul jocului, participanţii se împart în diverse roluri, unde se îmbină diverse instrucțiuni și cunoștințe.

Scopul final este de a călători cu succes de la tabăra de bază până în vârf – și de a face o fotografie de echipă festivă “pe vârful muntelui”.

Există opțiuni pentru a include provocări fizice variate, chiar şi o componentă puternică de CSR. Facilitatorul nostru poate susține un debrief, în care echipele discută principalele învățăminte, în urma activităţii.

Rezultate: Comunicarea eficientă, luarea rapidă a deciziilor și planificarea strategică, în funcție de risc și recompensă, sunt rezultate vitale ale activităţii Summit Challenge.

Totodată, este un joc care contribuie direct la experiența comună distractivă de rezolvare a problemelor, dar şi la creativitatea și concentrarea echipei asupra obiectivului final.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

River Runner

DURATĂ

2 - 3 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 20

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor

Ideal pentru

controlul bugetului, responsabilitate corporatistă, servicii clienţi, explorarea excelenţei, distracţie & motivare, managementul schimbării, leadeship aplicat, dinamica echipei, spiritul de echipă

Cea mai mare călătorie comercială…de până acum

River Runner amestecă raftingul cu sarcina de a administra o companie de sporturi extreme și creează un joc motivațional de interior care stimulează gândirea.

Jocul este axat pe balansarea satisfacției clienților și a profitabilității.
Fiecare echipă acționează ca o companie de rafting, a cărei sarcină este să organizeze o expediție pe unul dintre cele mai lungi și mai dificile râuri ale lumii. Chiar dacă participanții nu ajung în apă, ei primesc acces la o barcă gonflabilă cu vâsle, veste de salvare și tot soiul de echipamente vitale expediției.

E nevoie de un management al echipei rapid și eficient, pentru a aduna informații vitale, și de o abordare flexibilă, pentru a profita de evenimentele neașteptate. De asemenea, este nevoie și de informațiile suplimentare care sunt întâlnite de-a lungul râului. Succesul este obținut prin atingerea unui echilibru între a fi prima companie de rafting care traversează râul și satisfacția clienților pretențioși.

Menținerea unui registru de siguranță “curat” este la fel de important ca obținerea de profit la sfârșitul jocului.

Rezultate: River Runner demonstrează că planificarea eficientă și implementarea strategiei sunt esențiale pentru atingerea succesului. La fel ca energia și lucrul în echipă.

 

Activitatea oferă posibilități nelimitate de a aprofunda aspecte precum: rezolvarea de probleme, satisfacția clientului, management de riscuri și leadership.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Need 4 Speed

DURATĂ

1 - 2 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 10

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor

Need 4 Speed

DURATĂ

1 - 2 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 10

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor

Need 4 Speed

DURATĂ

1 - 2 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 10

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor

Ideal pentru

energizarea unei conferinţe, explorarea excelenţei, distracţie & motivare, managementul schimbării, leadership practic, planificare de proiect, comunicare strategică, dinamica echipei

Aducem Top Gear pe tabla de joc!

Need 4 Speed este un studiu în miniatură despre mișcare și timp, o activitate frenetică ce încurajează participanții să își analizeze și să își îmbunătățească performanțele atât la nivel individual, cât și de grup.

Puși în fața unui amestec de componente, echipele trebuie să „calce accelerația” și să construiască o serie de mașini în „doi timpi și trei mișcări.” Optimizarea procesului este de importanță critică, pe măsură ce echipele sunt provocate să formeze linii de asamblare super-eficiente și să scadă timpii de construcție ai fiecărui model. Presiunea crește pentru că fiecare model trebuie construit într-un stil diferit, având caracteristici specifice.

 

Calitatea înseamnă totul: rezultatul final, de la modele de limuzină la mașini sport, trebuie să corespundă până la cele mai mici detalii așteptărilor clientului.

Rapiditatea va fi răsplătită! Pe măsură ce procesul de învățare avansează și fiecare probă este analizată, focusul este transferat de la timpii individuali ai fiecărei echipe, la împărtășirea celor mai bune practici, pentru atingerea celor mai buni timpi de asamblare la nivel de grup.

Rapiditatea va fi răsplătită!

Rezultate: Niciodată n-a existat un moment mai bun pentru a explora cum să îmbunătățești un proces! Need 4 Speed este o platformă ideală pentru a genera discuții într-un context practic și interactiv.

Designul uber-cool al mașinilor și caracterul tactil al provocării vor trezi cu siguranță copilul gata de joacă și de experiențe noi din tine şi membrii echipei tale.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Talent Scout

DURATĂ

1 - 2 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 12

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor

Ideal pentru

control de buget, relaţii clienţi, cooperare cross-funcţională, antreprenoriat, managementul schimbării, networking, leadership practic, planificare de proiect, management de risc, dinamica echipei, spiritul de echipă

Ce este Talent Scout?

Obiectivul jocului este de a câștiga cât mai mulți bani coordonând și participând la o serie de proiecte de echipă. Fiecare participant primește detaliile unui proiect, pentru realizarea căruia este nevoie de crearea unei echipe cu abilitățile și talentele specificate.

Proiectul se implementează pe o perioada determinată de timp, la o locație dată. După completarea proiectului, participanții sunt recompensați și se pot implica în următorul proiect disponibil. Având în vedere că toți participanții sunt atât manageri de proiect, cât și potențiali membri ai unor echipe, este nevoie de prioritizare, negociere, de întocmirea unor propuneri personalizate și de asertivitate pentru a finaliza proiectele și a câștiga recompensele.
În afară de supervizarea propriilor proiecte, participanții trebuie să negocieze cu ceilalți jucători, pentru a-i ajuta să finalizeze cât mai multe proiecte. Această strategie este necesară pentru maximizarea profitului.

Premiile pentru completarea unui proiect includ: bani (fictivi), abilități noi, upgrade-uri ale unor talente și alte bonusuri. Recompensele sunt înmânate doar managerului de proiect, care are sarcina de a le distribui apoi membrilor echipei sale.

Rapiditatea implementării este esențială, iar crearea cât mai rapidă a mixului necesar unei echipe, prin convingerea celorlalți participanți, poate să fie factorul decisiv pentru câștigarea jocului.

Talent Scout: abilități aplicate / obiective de învățare dobândite

Rezultate: Principalele beneficii ale exercițiului: învață folosirea eficientă a timpului, având în vedere costurile de oportunitate. Participanții trebuie să își prioritizeze obiectivele și să profite cât mai mult de pe urma abilităților și a talentelor lor.

 

Strategiile individuale sunt strâns legate de brieful fiecărui participant, dar toate proiectele au nevoie de colaborarea dintre persoane diferite pentru a fi finalizate.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Lego Serious Play

DURATĂ

1.5 – 2 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 10

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

cooperarea cross-funcţională, energizarea unei conferinţe, antreprenoriat, explorarea excelenței, distracție & motivare, managementul schimbării, networking, negociere, leadership practic, planificare de proiect, managementul riscului, stimularea creativităţii, dinamica echipei, spiritul de echipă

LEGO® SERIOUS PLAY® este un mod inovator de a soluționa problemele organizaționale.

Lego Serious Play stimulează gândirea creativă și comunicarea prin metafore de team building și scenarii imaginare, folosind construcții vizuale tridimensionale Lego.

In introducere, facilitatorul specializat va ajuta participanții să se conecteze la ceea ce urmează să exploreze și să înțeleagă contextul și semnificația următoarelor informaţii.

Apoi, aceștia vor trece printr-un proces în care creează un produs conectat la tema stabilită, implicând propriile cunoștințe, precum și propriile abilități creative.

Debrief-ul final are scopul de a ajuta oamenii să reflecteze asupra a ceea ce au creat și să se uite mai în detaliu la propriul produs, pentru a deveni conștienți de ceea ce le-au adus explorările lor, dar și pentru a obține mai multe perspective. Participanții au șansa de a-și corela noile cunoștințe dobândite cu noile explorări pe care și-ar dori să le urmeze.

Lego Serious play contribuie la dezvoltarea echipei, precum şi la procesul de reorganizare a companiei.

Misiunea şi valorile echipei, strategia, creativitatea sunt şi ele asigurate în urma acestei activităţi.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.