Managementul risculuii – Universum

Social

Limbă:

Game of Skills

durată

2.5 - 3 ore

nr. participanți

Minimum 8

tipul activității

Outdoor

Ideal pentru

Luați-vă echipa într-o provocare creativă unică, bazată pe misiuni și descoperiți-vă împreună abilitățile ascunse!​

Provocarea Game of Skills va fi dezvoltată și personalizată pe platforma Go Team, un concept unic conceput pentru experiență folosind tehnologie avansată pentru a vă oferi o experiență modernă și diferită.​

Odată activate, provocările apar sub formă de întrebări sau indicii și atrag participanților simțul de observație, cunoștințele generale și inteligența generală, provocându-i să descopere împrejurimile lor, dincolo de ceea ce este la vedere.

Această aventură va avea 4 zone mari pe hartă, pline de misiuni. În fiecare zonă, participanții vor găsi recuzită specială care îi va ajuta să câștige provocările și să adune puncte. Zonele sunt:

Zona 1 – Provocarea Indiana Jones

Zona 2 – Aventura Star Wars

Zona 3 – Quest cu Supereroi ​

Zona 4 – Jocul Tronurilor

Echipele au o serie de pini predefiniti pe harta lor. Fiecare pin reprezintă o provocare și pentru a-l activa, echipele trebuie să ajungă la anumite coordonate.​

Odată activate, provocările apar sub formă de întrebări sau indicii și fac apel la simțul de observație al participanților, cunoștințele generale și inteligența generală, provocându-i să descopere împrejurimile lor, dincolo de ceea ce este la vedere.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Heroes of Troy

DURATĂ

2 - 3 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 12

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

colaborare, dinamica echipei, gândire strategică, soluţionarea problemelor, sudarea echipei, energie & concentrare

Heroes of Troy: Gândirea strategică este cheia acestui joc de echipă dinamic și distractiv, inspirat din mitologia greacă, în care povestea începe înaintea celebrului război troian.
Este nevoie de bune abilități de comunicare și de implicarea tuturor membrilor echipei pentru a-l ajuta pe personajul principal, Paris, să scape cu iubita sa, Helena, de puternicele armate ale lui Agamemnon și Meneas.
Echipele trebuie să îşi creeze un plan solid, să fie flexibili și să își adapteze strategia la o varietate de situații, deoarece se vor afla în continuă schimbare. Heroes of Troy perfecționează, de asemenea, abilitățile de conducere și de management de proiect ale echipelor, într-un joc interesant si captivant.

Rezultate: Heroes of Troy este un joc strategic și inedit, care necesită cooperare între toți membrii echipei.

Exercițiile active și elementul surpriză, precum și luarea deciziilor în situații de criză reprezintă, de asemenea, caracteristici cheie a Heroes of Troy.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

CSI Home Office

DURATĂ

2-3 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 12

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

cooperare cross-funcţională, distracţie & motivare, abilităţi de negociere, planificare de proiect, management de risc, stimularea creativităţii, comunicare strategică, dinamica echipei

Ești pregătit să-ți pui la încercare abilitățile de detectiv? Echipa va fi transportată remote în lumea rezolvării crimelor, de către CSI Home Office.

În cadrul acestei experiențe captivante, participanții vor aprofunda un caz intrigant. Pregătește-te să rezolvi enigma din biroul tău de acasă!

 

Prin intermediul unui portal online captivant, CSI Home Office aduce fiorul muncii de detectiv la îndemâna dumneavoastră. Echipele vor avea la dispoziție mai multe dovezi, cum ar fi articole de ziar, videoclipuri și alte indicii. Cu fiecare indiciu, ei vor determina motivele potențiale, vor conecta dovezile și vor obține informații pentru a fi pregătiţi de următoarea fază a investigației.

 

Activitatea este concepută pentru a testa abilitățile analitice și de colaborare ale echipei. În termen de aproximativ 90 de minute, echipele vor examina cu atenție dovezile și vor prezenta formularul de investigație în detaliu. Motivele posibile ale fiecărui suspect și adevărata identitate a făptașului trebuie să fie incluse în notițele pe care le prezintă.

Rezultate: CSI Home Office este mai mult decât un simplu joc; este un puternic instrument educațional.

Această activitate imersivă îi ajută pe participanți să dezvolte abilități și competențe esențiale, prin simularea unui scenariu din lumea reală. Jocul interactiv și abundența de informații necesită ca echipele să dezvolte o strategie coerentă, fiecare membru al echipei având roluri și responsabilități specifice, în evaluarea și asimilarea probelor. Pe măsură ce echipele analizează cazul, trag concluzii semnificative și descoperă adevărul, colaborarea este esențială.

 

Prin încorporarea elementelor de gamificare în CSI Home Office, participanții sunt stimulați să se implice și să lucreze împreună. Mecanismele de joc, sistemele de stimulare, structurile de reguli și de feedback favorizează gândirea critică, rezolvarea problemelor, luarea deciziilor în colaborare și măsurarea exactă a succesului echipei.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

The Infinite Loop

DURATĂ

1.5 – 2 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 6

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor

Ideal pentru

motivarea echipei, managementul timpului, dinamica echipei, gândire strategică, colaborare, întărirea încrederii

Realitatea virtuală unește grupul tău într-o adevărată echipă!

Misiunea echipei este de a merge înainte și înapoi între lumea virtuală și cea reală, găsind indicii care să ajute la recuperarea prizonierului și întoarcerea lui în lumea noastră.

În clipa în care cred că au terminat, sunt împinși la un al doilea nivel și trebuie să treacă prin aceleași încăperi cu sisteme de blocare, numai că, de data aceasta, ele sunt mai complexe decât în nivelul anterior.

După ce deschid fiecare lacăt, participanții merg în încăperea unde se află  prizonierul și, cu toate informațiile strânse, reușesc să deblocheze codul.

Moderatorul poate susține un debrief, unde se va concentra pe elementele cheie din joc, corelându-l cu aspecte ale teoriei ce ţin de managementului de echipă.

Conceptul Jocului

Rezultate: The Infinite Loop pune accent pe abilităţile unui management simplificat, bazat pe comunicarea în timp real și pe colaborare.

Cu cât jucătorul din lumea virtuală este mai precis în descrierea problemei, cu atât mai repede colegii de echipă din lumea reală găsesc soluția.

Învățarea iterativă, combinată cu feedback-ul continuu și cu îmbunătățirea constantă, face ca echipele să rezolve problemele într-un mod mai eficient.

The Infinite Loop este un instrument versatil și puternic, folosit pentru a explica problemele complexe din management într-un mod simplu.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Rat Trap

DURATĂ

2 - 4 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 8

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor/ Outdoor

Ideal pentru

cooperare cross-funcţională, energizarea unei conferinţe, distracţie & motivare, networking, leadership practic, planificare de proiect, management de risc, dinamica echipei, spiritul de echipă

Ce este Rat Trap?

Imaginează-ți atmosfera în timp ce echipa ta intră într-un magazin uriaș de jucării de proporții mari, plin de mașinării mari și mecanisme colorate.

Obiectivul este de a construi o serie de mecanisme mari care, atunci când sunt plasate în ordinea corectă, realizează o reacție în lanț uimitoare, în care fiecare dispozitiv declanșează următorul, și următorul, și următorul… într-un mod ingenios!

Rat Trap este o activitate în care echipele lucrează împreună pentru a rezolva un puzzle și pentru a culege roadele colaborării lor, fără întreruperi. Secretul este ca echipele să fie conștiente de imaginea de ansamblu, deoarece fiecare structură trebuie să fie construită în modul corect și să fie plasată în poziția potrivită, pentru ca totul să funcționeze.

 

Tensiunea crește pe măsură ce întreaga reacție în lanț este declanșată, culminând cu scăparea unei greutăți care duce la prinderea micului intrus și, într-un final, la un întreg motiv de sărbătoare pentru toate echipele!

Care sunt rezultatele activității de teambuilding?

Rezultate: Rat Trap reunește echipe pentru a lucra într-un mod constructiv împreună.

Construcția se bazează pe rezolvarea logică a problemelor, managementul proiectelor și abilitățile de conducere.

Echipele lucrează spre un obiectiv comun, comunicând eficient și împărtășind idei, pentru a conecta secțiunile mecanismului.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Peak Performance

DURATĂ

1.5 - 3 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 8

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor

Ideal pentru

cooperarea cross-funcţională, energizarea unei conferinţe, antreprenoriat, explorarea excelenţei, distracţie & motivare, managementul schimbării, networking, negociere, leadership practic, planificare de proiect, managementul riscului, stimularea creativităţii, dinamica echipei, spiritul de echipă

Ghidează-ți echipa pentru a cuceri Muntele Everest!

Ghidați-vă echipa spre noi culmi!

Echipele gestionează resursele și monitorizează condițiile, instruindu-și ghizii (în sus și în jos) într-o expediție montană de 20 de zile.

Datorită complexității jocului, membrii echipei trebuie să își asume roluri individuale, să dobândească cunoștințe, să comunice eficient și să finalizeze cu succes provocările fizice.

Ei decid cum își vor deplasa ghizii în fiecare zi și introduc strategia lor în tableta de joc. Echipa cu cele mai multe puncte este declarată câștigătoare.

Facilitatorul evenimentului explică jocul și prezintă un filmuleț video care îi introduce pe participanți în complexitatea organizării și facilitării unei expediții, pentru a ajunge pe vârful Muntelui Everest.

Echipele iau în considerare diferitele condiții pentru a decide strategia optimă pentru fiecare zi de expeditie, iar pe parcursul jocului echipele pot finaliza oricare dintre cele șase provocări fizice, pentru a câștiga puncte suplimentare.

Rezultate: Un instrument de învățare experiențială în care participanții învață, prin utilizarea unei teme captivante cu componente tactile, cum să creeze legături distractive și relevante cu mediul lor de afaceri.

 

Aplicația Peak Performance are, de asemenea, un “mod de antrenament” opțional, care permite echipelor să își revizuiască și să își îmbunătățească dinamica de echipă, înainte de începerea jocului.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Lego Serious Play

DURATĂ

1.5 – 2 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 10

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

cooperarea cross-funcţională, energizarea unei conferinţe, antreprenoriat, explorarea excelenței, distracție & motivare, managementul schimbării, networking, negociere, leadership practic, planificare de proiect, managementul riscului, stimularea creativităţii, dinamica echipei, spiritul de echipă

LEGO® SERIOUS PLAY® este un mod inovator de a soluționa problemele organizaționale.

Lego Serious Play stimulează gândirea creativă și comunicarea prin metafore de team building și scenarii imaginare, folosind construcții vizuale tridimensionale Lego.

In introducere, facilitatorul specializat va ajuta participanții să se conecteze la ceea ce urmează să exploreze și să înțeleagă contextul și semnificația următoarelor informaţii.

Apoi, aceștia vor trece printr-un proces în care creează un produs conectat la tema stabilită, implicând propriile cunoștințe, precum și propriile abilități creative.

Debrief-ul final are scopul de a ajuta oamenii să reflecteze asupra a ceea ce au creat și să se uite mai în detaliu la propriul produs, pentru a deveni conștienți de ceea ce le-au adus explorările lor, dar și pentru a obține mai multe perspective. Participanții au șansa de a-și corela noile cunoștințe dobândite cu noile explorări pe care și-ar dori să le urmeze.

Lego Serious play contribuie la dezvoltarea echipei, precum şi la procesul de reorganizare a companiei.

Misiunea şi valorile echipei, strategia, creativitatea sunt şi ele asigurate în urma acestei activităţi.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

FreshBiz

DURATĂ

2.5 – 3 hours

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 20

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor

Ideal pentru

cooperare cross-funcţională, antreprenoriat, explorarea excelenţei, distracţie & motivare, managementul schimbării, networking, leardership practic, planificare proiect, management de risc, stimularea creativităţii, dinamica echipei, spiritul de echipă

FreshBiz

Dezvoltați împreună gândirea antreprenorială și abilitățile de afaceri!

Ca și în viața reală, FreshBiz este un joc bazat pe timp, în care toată lumea poate câștiga și obține succes, dacă profită de oportunități.

Aflați cum creativitatea în legătură cu banii este mai importantă decât suma de bani în sine, dar și cum gândirea antreprenorială deblochează resurse, colaborări și rezultate optime.

În FreshBiz puteți construi afaceri, obține împrumuturi, tranzacționa acțiuni, negocia și oferta, puteţi să jucaţi cărți de acțiune, să profitați de oportunități de afaceri și multe altele, făcând din acest lucru un antrenament cu adevărat multidimensional. Pentru a progresa în joc, participanții trebuie să plătească taxe și, pentru a face acest lucru, trebuie să câștige bani.

Unii participanți vor alege să înceapă o afacere, care le impune să gestioneze un buget, un flux de numerar și o strategie pentru a genera profit.

Jucătorii primesc un set unic de cărți de acțiune, care reprezintă darurile, talentele și abilitățile lor speciale în timpul jocului. Ei aleg când și cum să le folosească pentru beneficiul maxim perceput.

Facilitatori calificați și foarte bine pregătiți sunt la îndemână pentru a vă ajuta în orice moment.

Sesiunea se încheie cu o parte de debrief în care participanții discută despre schimbări de paradigmă în moduri noi de a fi în afaceri, relații și viață.

Rezultate:

Urmărește cum echipa se transformă într-o comunitate, managerii tăi în lideri și organizația ta experimentează un salt major prin acest nou limbaj și perspectivă comună.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Survival

DURATĂ

3 – 8 hours

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 10

TIPUL ACTIVITĂȚII

Outdoor

Ideal pentru

explorarea excelenţei, adaptarea la schimbare, leadership practic, dinamica echipei, spiritul de echipă

Survival oferă contextul potrivit testului supraviețuirii în sălbăticie. Procesul de dezvoltare al încrederii reciproce și interdependența se dezvoltă odată cu părăsirea confortului de acasă.

Acest concept de teambuilding este unic, datorită scenariilor complexe care se adaugă la întreaga experiență.

Rezultate: Survival contribuie în mod direct la utilizarea și învățarea tehnicilor de supraviețuire în sălbăticie, la cunoașterea identității de echipă, precum şi la identitatea organizației. Este o activitate care pune la bătaie gândirea strategică, creativă, spiritul de leader şi de coechipier.

Să nu uităm însă că acesta este un teambuilding, aşadar distracţia şi amuzamentul sunt garantate!

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Red Alert

DURATĂ

1.5 – 2 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 12

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor

Ideal pentru

motivarea echipei, inovaţie, dinamica echipei, gândire strategică şi creativă, colaborare, luarea deciziilor

Red Alert este un joc captivant de învăţare experenţială, care îmbunătăţeşte munca în echipă. Tema este emoţionantă, iar acest aspect, alături de faptul că exista un interval limitat de timp, asigură implicarea tuturor pe toată durata activităţii.

Echipele au de stabilit cele mai bune strategii de rezolvare a fiecărui puzzle. Pe măsură ce jocul progresează, membrii echipei învaţă să lucreze mai bine împreună, să-şi aprecieze reciproc abilităţile şi îşi dau seama că talentele lor individuale contează enorm pentru eficacitatea echipei în ansamblu.

Rezultate: Prin intermediul Red Alert, participanţii învaţă că există o diferenţă între a fi atenţi şi a înţelege. Ei dezvoltă abilitatea de a vedea o problemă din mai multe unghiuri.

Spre finalul jocului echipele se desprind de mentalitatea siloz de a-și completa propriile puzzle-uri, în timp ce colaborează pentru a ajuta alte echipe, în beneficiul întregului grup.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.