Evaluarea cunostintelor despre business/produse – Universum

Social

Limbă:

The Curio Show

durată

1-2 ore

nr. participanți

Minimum 12

tipul activității

Indoor

Ideal pentru

The Curio Show este un joc intrigant de raționament deductiv, câteva ghicitori și cacealma, la fel ca Antiques Roadshow. Evitând lumea mondenă a farfuriilor, a vazelor și a mobilierului, jocul prezintă o colecție diversă de obiecte-curiozități așezate pe un soclu înalt, variind de la intrigant la de-a dreptul bizar.

În The Curio Show, echipele răsfoiesc curiozitățile. Întrebările simple vor provoca dezbateri aprinse cu privire la vârsta, valoarea și utilizarea prevăzută a fiecărui articol. Apoi, echipele oferă pe rând trei descrieri ale unei antichități, dintre care doar una este corectă. Celelalte echipe ghicesc care descriere este cea corectă. Adevărul este dezvăluit și câștigătorii au acordat premii!

Rezultate:
Jocul de cuvinte creativ și solicitările inteligente din cadrul The Curio Show atrag în mod liniștit, dar sigur, pe toată lumea, rezultând într-o seară relaxată de divertisment. Este instrumentul ideal de networking care stimulează inteligent discuțiile, spiritul și povestirea pentru a crea o atmosferă sociabilă și pozitivă.

The Curio Show concentrează mintea deoarece încurajează interogarea inteligentă și raționamentul deductiv într-un mod fascinant și intrigant, lăsând participanților abilități, amintiri și conexiuni durabile.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Calling the Shots

durată

1 - 1.5 ore

nr. participanți

Minimum 8

tipul activității

Indoor

Ideal pentru

O competiție uşoară care introduce jucătorii în lumea degustării de vinuri!

După o introducere în lumea vinului de către formatorii noștri, echipele pot degusta orice, de la vinuri de top până la oferte speciale de supermarket.

Pe lângă sfaturile și sugestiile pe care le învață de la gazda lor, fiecare primește o serie de foi de referință pentru a-și ghida procesul de luare a deciziilor.

Legate la ochi, echipele sunt rugate apoi să ghicească țara de origine, soiul de struguri, anul fabricației și banda de preț a unei selecții de vinuri.

Punctele bonus sunt acordate pentru a ghici anul și prețul corect.​

Participarea activă este încurajată în continuare într-o rundă de amestecare în care echipele sunt provocate să creeze propriul amestec unic din diferite soiuri de struguri.

Talentele creative ale echipei sunt apoi puse la încercare în timp ce scriu și prezintă o descriere evocatoare a mărcii pentru noul lor amestec.

Echipa câștigătoare este sărbătorită și recompensată cu premii după caz

Rezultate:

Calling the Shots este o activitate emoționantă, înainte de cină, care oferă delegaților șansa de a crea o echipă în mijlocul unei atmosfere blânde și a unei competiții de susținere;

• Echipele învață să lucreze împreună, rezolvând probleme în timp ce se distrează;

• Comunicarea eficientă și ascultarea activă sunt esențiale pentru succes;

• Pe lângă faptul că își cunosc colegii, jucătorii părăsesc jocul știind mai multe despre lumea vinului!

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Brand National

durată

2-3 ore

nr. participanți

Minimum 30

tipul activității

Indoor

Ideal pentru

Brand National este un exercițiu creativ și distractiv de team building, care explorează problemele mărcii și identității, provocând delegații să creeze o identitate de brand național de la zero.

Echipele își inventează țările pe baza unui set dat de caracteristici naționale. Ei definesc și creează elemente care le vor identifica națiunea – un nume de țară, un steag, un imn, un dans și o îmbrăcăminte națională.

Evenimentul se încheie cu un spectacol plin de energie, în stil Eurovision, în care fiecare națiune își lansează noua identitate într-o extravaganță coregrafiată cu steaguri, cântece, dansuri și costume naționale.

Rezultate:
Ca o națiune, misiunea, viziunea și valorile companiei sunt fundamentul fiecărei organizații. Cultura corporativă, convingerile și comportamentele angajaților sunt o manifestare a valorilor companiei, dar sunt adesea implicate și nu sunt definite în mod specific.

Brand National este o modalitate excelentă de a explora importanța culturii unei companii și modul în care influența acesteia se extinde, cu mult dincolo de logo-ul companiei, la comportamentul fiecărui membru al organizației.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Go Explore!

DURATĂ

1 - 2 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 4

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor

Ideal pentru

managementul timpului, gândirea strategică, colaborare, dinamica echipei, comunicare, spirit de echipă

Go Explore oferă echipei tale acces la o gamă enormă de locuri, inclusiv orașe, galerii de artă, muzee, grădini zoologice, acvarii, baze sportive, planaterium și multe altele!

Puteți fie să vă întâlniți cu echipa și să vă distrați învățând despre locul ales, având drept ghid aplicația noastră, sau să optaţi pentru scenariul remote, unde puteţi accesa aplicația noastră virtuală Go Explore, care este disponibilă pe orice dispozitiv și din orice locaţie.
În timpul activității, veți completa provocări distractive pentru echipă, inclusiv teste, misiuni foto-video, toate concepute pentru a vă conecta echipa în timp ce descoperiți lucruri interesante și, desigur, vă distrați!

Rezultate: În Go Explore, participanții se implică și se distrează împreună, în timp ce învață mai multe despre lumea din jurul lor și descoperă lucruri noi unii despre ceilalți. 

Coordonarea și delegarea sunt esențiale pentru a vă asigura că o echipă lucrează împreună, folosindu-se de atu-urile lor principale.

Optaţi pentru această activitate pentru a energiza un eveniment, pentru a motiva și entuziasma participanţii, a unifica grupul, a explora rezultate specifice ale învățării sau, pur și simplu, pentru a avea o experiență comună distractivă.

Aplicațiile pentru Go Explore sunt nelimitate, inclusiv implicarea angajaților, formarea personalului, lansarea de produse, marketing și promoții sau colectarea de feedback. Go Explore este o modalitate excelentă de a implica, motiva și conecta echipele care lucrează la distanță.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Go Team este un concept special dezvoltat pentru echipele care lucrează remote. Fiecare membru al echipei este invitat la activitate cu un cod QR și instrucțiuni clare despre modalitatea de instalare a acestei aplicații. În timpul activității, o să îndepliniți provocări distractive în echipă, inclusiv chestionare, provocări video și foto într-un interval de timp specific, unele dintre acestea folosind articole simple de uz casnic. Desigur, sarcinile pot fi complet personalizate. Puteți alege să desfășurați o activitate scurtă și distractivă sau să includeți activități care vor obține rezultate mai profunde ale învățării. Echipa este conectată prin aplicația de conferințe aleasă de voi sau prin aplicația Go Team în sine. Facilitatorii noștri experți vor fi alături de voi pentru a ghida grupul pe parcursul activității și pentru a coordona o sesiune de debrief la încheierea jocului. Puterea Go Remote este data de flexibilitatea sa. Sarcinile pot fi concepute în mod explicit pentru a se potrivi cu rezultatele dorite. De asemenea, puteți proiecta modul în care echipele lucrează și se conectează. Indivizii pot lucra pe cont propriu și se pot reuni la sfârșitul activității pentru a discuta despre experiența lor. Ei pot lucra într-o echipă, colaborând și trimițând mesaje prin intermediul aplicației, împotriva altor echipe, în timp ce urmăresc progresul lor față de rivali în timp real.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

River Runner

DURATĂ

2 - 3 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 20

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor

Ideal pentru

controlul bugetului, responsabilitate corporatistă, servicii clienţi, explorarea excelenţei, distracţie & motivare, managementul schimbării, leadeship aplicat, dinamica echipei, spiritul de echipă

Cea mai mare călătorie comercială…de până acum

River Runner amestecă raftingul cu sarcina de a administra o companie de sporturi extreme și creează un joc motivațional de interior care stimulează gândirea.

Jocul este axat pe balansarea satisfacției clienților și a profitabilității.
Fiecare echipă acționează ca o companie de rafting, a cărei sarcină este să organizeze o expediție pe unul dintre cele mai lungi și mai dificile râuri ale lumii. Chiar dacă participanții nu ajung în apă, ei primesc acces la o barcă gonflabilă cu vâsle, veste de salvare și tot soiul de echipamente vitale expediției.

E nevoie de un management al echipei rapid și eficient, pentru a aduna informații vitale, și de o abordare flexibilă, pentru a profita de evenimentele neașteptate. De asemenea, este nevoie și de informațiile suplimentare care sunt întâlnite de-a lungul râului. Succesul este obținut prin atingerea unui echilibru între a fi prima companie de rafting care traversează râul și satisfacția clienților pretențioși.

Menținerea unui registru de siguranță “curat” este la fel de important ca obținerea de profit la sfârșitul jocului.

Rezultate: River Runner demonstrează că planificarea eficientă și implementarea strategiei sunt esențiale pentru atingerea succesului. La fel ca energia și lucrul în echipă.

 

Activitatea oferă posibilități nelimitate de a aprofunda aspecte precum: rezolvarea de probleme, satisfacția clientului, management de riscuri și leadership.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Need 4 Speed

DURATĂ

1 - 2 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 10

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor

Need 4 Speed

DURATĂ

1 - 2 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 10

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor

Need 4 Speed

DURATĂ

1 - 2 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 10

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor

Ideal pentru

energizarea unei conferinţe, explorarea excelenţei, distracţie & motivare, managementul schimbării, leadership practic, planificare de proiect, comunicare strategică, dinamica echipei

Aducem Top Gear pe tabla de joc!

Need 4 Speed este un studiu în miniatură despre mișcare și timp, o activitate frenetică ce încurajează participanții să își analizeze și să își îmbunătățească performanțele atât la nivel individual, cât și de grup.

Puși în fața unui amestec de componente, echipele trebuie să „calce accelerația” și să construiască o serie de mașini în „doi timpi și trei mișcări.” Optimizarea procesului este de importanță critică, pe măsură ce echipele sunt provocate să formeze linii de asamblare super-eficiente și să scadă timpii de construcție ai fiecărui model. Presiunea crește pentru că fiecare model trebuie construit într-un stil diferit, având caracteristici specifice.

 

Calitatea înseamnă totul: rezultatul final, de la modele de limuzină la mașini sport, trebuie să corespundă până la cele mai mici detalii așteptărilor clientului.

Rapiditatea va fi răsplătită! Pe măsură ce procesul de învățare avansează și fiecare probă este analizată, focusul este transferat de la timpii individuali ai fiecărei echipe, la împărtășirea celor mai bune practici, pentru atingerea celor mai buni timpi de asamblare la nivel de grup.

Rapiditatea va fi răsplătită!

Rezultate: Niciodată n-a existat un moment mai bun pentru a explora cum să îmbunătățești un proces! Need 4 Speed este o platformă ideală pentru a genera discuții într-un context practic și interactiv.

Designul uber-cool al mașinilor și caracterul tactil al provocării vor trezi cu siguranță copilul gata de joacă și de experiențe noi din tine şi membrii echipei tale.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Fun Trivia

DURATĂ

1 – 2 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 20

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor

Ideal pentru

energizarea unei conferinţe, distracţie & motivare, dinamica echipei, consolidarea mesajelor cheie, testarea cunoştinţelor de produs, eliminarea barierelor de comunicare, spiritul de echipă

Plină de energie și interactivă , îți propunem o provocare digitală indoor care poate fi customizată pentru a livra mesajele cheie într-un mod memorabil.

Fiecare echipă primeşte o tabletă pentru a se conecta la o platformă centralizată.
Maestrul de ceremonii introduce jocul și, în calitate de maestru al testului, controlează ritmul activității, pentru a crea o atmosferă distractivă și captivantă.

Participanții vor trece printr-o varietate de întrebări și videoclipuri trivia ce garantează că îi vor face pe oameni să râdă.
Unele întrebări sunt cele cu răspunsuri ADEVĂRAT/FALS.
Există și întrebările de tip video, în care prezentăm un fragment dintr-o reclamă/film care se oprește la un moment dat și apar întrebările. După ce sunt trimise răspunsurile, videoclipul continuă, dezvăluind răspunsul corect.

Vrei un imbold sau să depășești limitele?

Rezultate: Fun Trivia poate fi personalizat pentru a consolida cunoștințele companiei, apropierea de brand sau rezultatele de învățare dorite în mod unic. Proiectată cu o atenție meticuloasă la detalii, activitatea noastră folosește o interfață ușor de utilizat, care îţi captează instant atenția și încurajează implicarea maximă.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Toy Factory

DURATĂ

1.5 – 3 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 12

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

cooperare cross-funcţională, explorarea excelenţei, energizarea unei conferinţe, planificarea de proiect, responsabilitatea social corporatistă, stimularea creativităţii

Ce este Toy Factory?

Echipele se concentrează pe eficiență și creativitate, în timp ce contribuie la un proces, construiesc o echipă și aduc bucurie copiilor defavorizați!

Fiecare grup primeşte o pungă mixtă de piese din lemn, iar participanții sunt provocaţi să combine componente și să producă o gamă de jucării pentru copii.

Planurile tridimensionale ghidează participanții prin proces și asigură o întreagă gamă de modele de jucării. Nu numai că producția de calitate este importantă, dar succesul în fabricarea de jucării se măsoară și în livrarea produselor în timp util.

Odată verificată calitatea, jucăriile sunt apoi decorate creativ, iar la final se descoperă modalităţi inedite şi educaţionale de a folosi jucăriile proaspăt create.

Un final informal şi super distractiv permite fiecărei echipe să urce pe scenă și să-și arate jocul și creațiile.

Jucăriile pot fi donate ulterior unei organizații caritabile pentru copii, școli sau orfelinat la alegere.

Echipele experimentează crearea de linii de producție eficiente și sisteme de control al calității pentru a obține satisfacția clienților într-un mod distractiv și inspirator.

Dinamica echipei intră în joc, deoarece toți indivizii sunt implicați într-un mod productiv pentru succesul grupului și o cauză nobilă.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Out of the Box

DURATĂ

1.5 - 4 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 20

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

Explorarea excelenței, Distracție & Motivare, Planificare de proiect, Dinamica echipei, Unitatea echipei

Ce este Out of the Box?

Out of the Box este un mod ingenios de a genera idei noi și de a apropia participanții de conceptul de inovare.

Practicând această activitate, echipele vor explora excelența, vor vizualiza viitorul și le va fi stimulată creativitatea.

Echipele sunt invitate în sala de conferință și descoperă că spațiul este gol, în afară de câteva lăzi mari de lemn. Fiecare ladă se transforma într-un panou mare de prezentare, iar înăuntru se găsesc detalii despre tema lor, împreună cu materiale de suport și recuzită. Fiecare echipă va trebui să decidă și să desemneze un reprezentant, care va comunica pe larg rezultatele echipei în prezentarea finală.

Sarcina fiecărei echipe este de a crea un panou care să abordeze problema și să prezinte analiza, concluziile și recomandările lor.

Timpul este scurt, așa că trebuie să își folosească inițiativa și să fie inventivi cu materialele pe care le au la îndemână. Odată finalizat, fiecare exponat este adus la viață printr-o prezentare live.

După fiecare prezentare, participanții vor împărtăși recomandări, comentarii și cunoștințe despre subiectele prezentate.

Rezultate: Provocator și foarte distractiv, Out of the Box s-a dovedit a fi incredibil de eficient în valorificarea puterii de gândire, a creativității și a cunoștințelor delegaților, pentru o gamă largă de organizații.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.