8 ore – Universum

Social

Limbă:

Photopoly

durată

1 - 8 ore

nr. participanți

Minimum10

tipul activității

Outdoor

Ideal pentru

Photopoly este o provocare distractivă bazată pe oraș, care duce echipele înapoi în lumea tactilă de altădată cu camere Polariod, pixuri, caiete și hărți de hârtie! Ca o versiune live a celebrului joc de masă Monopoly, echipele pleacă pe străzile orașului, pe lângă clădiri celebre. Cu toate acestea, spre deosebire de joc, misiunea lor nu este să cumpere clădiri, ci să le fotografieze. Fotografiile pe care le fac trebuie să recreeze scenele extraordinare expuse în broșura de instrucțiuni. Provocările sunt variate și creative și sunt adaptate pentru a maximiza locația și împrejurimile. Provocările din fiecare locație vor fi aceleași pentru fiecare echipă, dar modul în care fiecare echipă interpretează provocarea, o întreprinde și o fotografiază, va fi invariabil unic.

Rezultate
O versiune vie a celui mai faimos joc de societate din lume, Photopoly reunește strategia, creativitatea și munca în echipă într-un tur în vârtej al orașului dvs. de conferințe. Garantează o aventură revigorantă, stimulativă și fascinantă în dinamica echipei, deoarece injectează energie în orice program de conferință. Planificarea și strategia sunt vitale în Photopoly. Echipa care se gândește înainte de a acționa va fi echipa câștigătoare! Photopoly este o experiență de team building care poate fi adaptată oricărui oraș. Provocările pot fi modelate în jurul mesajelor dvs. de conferință pentru a crește consolidarea.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

The Discovery Challenge

durată

1-8 ore

nr. participanți

Minimum 10

tipul activității

Outdoor

Ideal pentru

În cadrul The Discovery Challenge, echipele se rotesc în jurul unei serii de puncte de drum ghidate de aplicația Go Team.

La fiecare destinație, există o provocare sau un puzzle de rezolvat care se bazează pe istoria, cultura și reperele orașului. Cu fiecare provocare finalizată, aplicația Go Team dezvăluie locația următoarei provocări. Cu unele provocări, ei vor fi lăsați în voia lor – în altele vor întâlni personaje care îi vor ajuta sau îi vor transmite informații vitale.

La finalizarea ultimei provocări, echipele vor avea toate informațiile de care au nevoie pentru a folosi „roata de căutare” pentru a dezvălui locația destinației finale unde sunt comparate scorurile și aventurile.

Rezultate:
The Discovery Challenge generează un spirit puternic de lucru în echipă, competiție și distracție. Îi va scoate în evidență Indiana Jones în fiecare membru al echipei tale, făcându-i să lucreze cu alții în moduri neconvenționale și lăsându-le cu o amintire unică a unei experiențe comune uimitoare. Discovery Challenges împinge gândirea creativă și rezolvarea problemelor. Mesajele de conferință sau de produs pot fi integrate cu ușurință în provocările în sine, pentru ca echipa dvs. să învețe în timp ce aveți o experiență distractivă împărtășită împreună.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Ideal for

Client Service, Fun & Motivation, Project planning, Stimulating creativity

What is Chain Reaction?

Chain Reaction este o activitate de teambuilding care dezvoltă excelența în lucrul în echipă și abilitățile de management de proiect prin stimularea creativității și inovarea proceselor. Reacția în lanț imită organizarea și coordonarea într-un proiect din viața reală, în care echipele sunt limitate de timp și resurse. Bazându-se pe abilități de rezolvare, creativitate și comunicare, echipele trebuie să lucreze împreună eficient, începând cu faza de proiectare pentru a atinge un obiectiv realist. Dinamica echipei și managementul resurselor umane sunt testate încă din etapa de planificare, în care proiectarea este împărțită în segmente mici, necesitând împărțirea atât a resurselor umane, cât și a resurselor fizice în grupuri mai mici. Etapele construcției și testării necesită coordonare între echipe și între diferite strategii de management de proiect – fiecare componentă a sistemului funcționează individual și, de asemenea, este conectată la restul componentelor pentru a genera o reacție în lanț cauză-efect? În cadrul acestui program, creativitatea și spiritul inovator al echipelor vor fi lăsate la libera alegere bazându-se pe criterii prestabilite precum eficiența în proiectare și/sau construcție, eficiența resurselor, design, inovație etc. *** Aceasta activitatea este eliberată în condițiile licenței Catalyst Teambuilding.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Ideal pentru

Distracție & Motivație, Gestionarea schimbării, Comunicare strategică, Dinamica echipei, Unirea echipelor

Experiență minunată pentru echipa ta, cu un team building personalizat!

Odată cu  Sailing, echipa dvs. își poate dezvolta abilitățile, utile atât pentru compania ta, cât și pentru ei. O experiență de joc în grup înseamnă o echipă care lucrează împreună pentru un scop comun. Succesul unei experiențe de navigare înseamnă cooperare și o bună comunicare, ambele esențiale pentru succesul afacerii. Aptitudinile următoare pot fi îmbunătățite pe o experiență de navigare: • Comunicare; • Inteligenta emotionala; • Management de criza; • Rezolvarea problemelor; • Managementul schimbării; • Lucru in echipa; • Productivitate. Lucrând cu echipa și facilitatorii proiectului Universum, grupul de navigare Sailing poate fi adaptat pentru a îndeplini obiectivele și rezultatele dorite.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Survival

DURATĂ

3 – 8 hours

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 10

TIPUL ACTIVITĂȚII

Outdoor

Ideal pentru

explorarea excelenţei, adaptarea la schimbare, leadership practic, dinamica echipei, spiritul de echipă

Survival oferă contextul potrivit testului supraviețuirii în sălbăticie. Procesul de dezvoltare al încrederii reciproce și interdependența se dezvoltă odată cu părăsirea confortului de acasă.

Acest concept de teambuilding este unic, datorită scenariilor complexe care se adaugă la întreaga experiență.

Rezultate: Survival contribuie în mod direct la utilizarea și învățarea tehnicilor de supraviețuire în sălbăticie, la cunoașterea identității de echipă, precum şi la identitatea organizației. Este o activitate care pune la bătaie gândirea strategică, creativă, spiritul de leader şi de coechipier.

Să nu uităm însă că acesta este un teambuilding, aşadar distracţia şi amuzamentul sunt garantate!

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Ideal pentru

Unitatea echipei, Distracție & Motivare, Energizare

Ce înseamnă Military Camp?

Imaginează-ți toți participanții făcând parte din aceeași echipă de elită militară a companiei tale. Vor începe ziua ca și cadeți obișnuiți cu obiectivul de a absolvi ca generali. Prima jumătate de zi va fi dedicată instruirii militare și înțelegerii diferitelor instrumente și tactici. A doua jumătate va fi dedicată unei bătălii din viața reală, unde Trupele de Elită ale „Companiei” vor trebui să învingă un adevărat grup inamic și să-și cucerească baza situată pe un vârf de deal. De asemenea, opțional, Trupele vor trebui să dezamorseze o bombă aplicând abilitățile dezvoltate în cadrul cantonamentului pentru a salva întreaga zonă. Între timp, o pauză de prânz pregătită de ei înșiși, în condiții reale de luptă va servi drept reîncărcare de energie.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Olympic Games

DURATĂ

2 – 4 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 20

TIPUL ACTIVITĂȚII

Outdoor

Ideal pentru

spiritul de echipă, distracţie, gândire strategică, abilităţi de rezolvare a problemelor

Ce este Mini Olympics?

Olympics Game este un joc de echipă captivant, dinamic, care încurajează oamenii să se unească, folosind jocuri provocatoare și distractive!

Acest concept se bazează pe activități în aer liber, care vor energiza şi implica toți participanții, făcându-i să se simtă parte din echipă, de la început până la sfârșit. Pentru o distracție extraordinară, jocurile sunt atent concepute pentru a fi potrivite pentru o gamă largă de abilități atletice, fără pericole de accidentare.
De la „terenuri minate” care necesită coordonarea echipei și comunicare, la sisteme mecanice care testează abilitățile strategice ale echipelor, până la probe semi-atletice, unde efortul de echipă determină reușita. Această activitate este ideală pentru o provocare complexă și inedită!

Care sunt obiectivele acestei activități?

Rezultate: Amuzante la prima vedere, aceste jocuri și activități promovează, de asemenea, abilități eficiente de comunicare, lucru în echipă, strategie, spirit competitiv, creativitate, disciplină.

 

Aceștia vor avea parte de provocări care îi vor ajuta să colaboreze mai bine și să se bucure de această zi, alături de colegi cu care nu interacționează de obicei.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Company Got Talent

Durată

3 - 8 ore

Nr. Participanți

Minimum 16

Tipul activității

Indoor

Ideal pentru

distracţie şi energizare, motivarea echipei, loialitatea angajaţilor, entuziasmul angajaţilor

Te invităm să îți descoperi colegii talentați!

Încă de la intrare, veți fi întâmpinați de o atmosferă energică, în care vă puteți lăsa sentimentele și emoțiile să se manifeste în cea mai pură formă, prin muzică şi dans.

Pentru a face lucrurile ceva mai… picante, evenimentul se poate transforma într-o competiţie de dans între angajați, între departamente. În acest fel, bătălia este mai amuzantă și implică mai multă motivație.

Participanții își pot demonstra abilitățile prin dans sau pur și simplu cântând melodia preferată.

Rezultate: Activităţile ce implică artă au dat mereu rezultate optime, datorită creativităţii, comunicării asertive şi spiritului de echipă, toate fiind elemente cheie în a câştiga un concurs de muzică sau dans, dar şi de mare valoare într-o companie unde se doresc angajaţi loiali şi entuziaşti.

Dincolo de scenariile mai riguroase care provoacă participanţii să iasă din zona de confort, Company got Talent vine să echilibreze acele activări, într-un mod mai distractiv şi energizant.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.