Celebrare – Universum

Social

Limbă:

Body Rap

DURATĂ

10-30 minute

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 30

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

energie & concentrare, colaborare, motivare, stare de bine, implicare, atenţie deplină

Body Rap începe cu o încălzire energizantă, în care participanții sunt ghidați prin exerciții de body sound.

Odată revigorați, participanții își pun mănuşile, încep să bată din picioare, să prindă ritmul și să cânte în sinergie, pentru a crea un spectacol muzical colorat şi amuzant.

Întregul moment, atât auditiv, cât și vizual, îi va face pe toți să râdă în hohote.

Rapid, excentric și incredibil de eficient, Body Rap este o metodă splendidă de a energiza un eveniment, garantat că va înveseli și cel mai dificil public.

Este o activitate ce va da viață și vigoare prin puterea umorului, a ritmului și a experienței împărtășite, pentru a energiza și unifica echipele, cu rezultate pozitive și memorabile.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Go Team este un concept special dezvoltat pentru echipele care lucrează remote. Fiecare membru al echipei este invitat la activitate cu un cod QR și instrucțiuni clare despre modalitatea de instalare a acestei aplicații. În timpul activității, o să îndepliniți provocări distractive în echipă, inclusiv chestionare, provocări video și foto într-un interval de timp specific, unele dintre acestea folosind articole simple de uz casnic. Desigur, sarcinile pot fi complet personalizate. Puteți alege să desfășurați o activitate scurtă și distractivă sau să includeți activități care vor obține rezultate mai profunde ale învățării. Echipa este conectată prin aplicația de conferințe aleasă de voi sau prin aplicația Go Team în sine. Facilitatorii noștri experți vor fi alături de voi pentru a ghida grupul pe parcursul activității și pentru a coordona o sesiune de debrief la încheierea jocului. Puterea Go Remote este data de flexibilitatea sa. Sarcinile pot fi concepute în mod explicit pentru a se potrivi cu rezultatele dorite. De asemenea, puteți proiecta modul în care echipele lucrează și se conectează. Indivizii pot lucra pe cont propriu și se pot reuni la sfârșitul activității pentru a discuta despre experiența lor. Ei pot lucra într-o echipă, colaborând și trimițând mesaje prin intermediul aplicației, împotriva altor echipe, în timp ce urmăresc progresul lor față de rivali în timp real.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Heroes of Troy

DURATĂ

2 - 3 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 12

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

colaborare, dinamica echipei, gândire strategică, soluţionarea problemelor, sudarea echipei, energie & concentrare

Heroes of Troy: Gândirea strategică este cheia acestui joc de echipă dinamic și distractiv, inspirat din mitologia greacă, în care povestea începe înaintea celebrului război troian.
Este nevoie de bune abilități de comunicare și de implicarea tuturor membrilor echipei pentru a-l ajuta pe personajul principal, Paris, să scape cu iubita sa, Helena, de puternicele armate ale lui Agamemnon și Meneas.
Echipele trebuie să îşi creeze un plan solid, să fie flexibili și să își adapteze strategia la o varietate de situații, deoarece se vor afla în continuă schimbare. Heroes of Troy perfecționează, de asemenea, abilitățile de conducere și de management de proiect ale echipelor, într-un joc interesant si captivant.

Rezultate: Heroes of Troy este un joc strategic și inedit, care necesită cooperare între toți membrii echipei.

Exercițiile active și elementul surpriză, precum și luarea deciziilor în situații de criză reprezintă, de asemenea, caracteristici cheie a Heroes of Troy.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

E-Choir

DURATĂ

30-45 minute

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 8

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor

Ideal pentru

comunicare, sudarea echipei, starea de bine, excelenţă, curaj, motivare

E-Choir nu cunoaște limite, poate participa o echipă mică, întregul departament sau întreaga companie!

 

Funcționând pe Zoom (sau pe o altă platformă de conferințe), nu este nevoie de niciun alt echipament suplimentar, în afară de un laptop și un telefon mobil.

Această experiență muzicală este construită inteligent, pentru a ocoli problemele legate de latența online și de performanța muzicală.

 

Participanții stau pe „mute” în timpul antrenamentului și își înregistrează prestația finală individuală pe telefon, dictafon sau WhatsApp. Acest lucru creează, de asemenea, o atmosferă incluzivă, ajutându-i pe cei care nu se simt confortabil să cânte, să se simtă relaxați.

Momentul de celebrare vine după eveniment, când participanților li se trimite o versiune finală a piesei, cu toate vocile lor mixate cu grijă de un producător profesionist. Această ieșire poate fi, de asemenea, editată cu imaginile de zoom pentru a crea o amintire comună, preţioasă, de durată.

Rezultate: Beneficiile acestei activităţi sunt concentrate pe legătura strâns creată între participanţi într-un context digital. 

E-choir prezintă o nouă activitate de teambuilding pentru “noua normă”. Exercițiul îi provoacă pe participanții aflați la distanță să depășească limitele percepute și să sărbătorească realizările comune.

Facilitat de un antrenor profesionist, într-un context informal, chiar și cei mai rezervați din echipă sunt surprinși de ceea ce realizează într-un interval atât de scurt de timp.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.