7 Activitati de Teambuilding la Birou pentru Luna Martie – Universum

Social

Limbă:

7 Activitati de Teambuilding la Birou pentru Luna Martie

13 feb 2018

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Primavara aceasta alege sa iti rasfeti colegele cu o activitate de teambuilding la birou. De la activitati creative, la cele brainy sau techy te asiguram ca #theUNIVERSUMexperience le va surprinde.

Vedeta lunii este…

ESSENCE OF EXCELLENCE

Ofera-le colegelor tale o experienta unica, o bucurie a simturilor. In atelierul de parfumerie totul este o poveste: a esentelor, a sentimentelor si a ta. Crearea propriului parfum porneste de la propria poveste.


HAUTE COUTURE

Celebreaza primavara cu o noua colectie de haine create chiar de tine si echipa ta ?. Recream atmosfera din atelierele marilor creatori de moda si alaturi de tine si echipa punem in scena un adevarat fashion show.


PUSH IT!

Clasicului Trivia i-am dat un twist techy facandu-l, astfel, si mai energizant. Pastram din formatul clasic intrebarile de cultura generala, adaugam ceva specific organizatiei tale sau a unei teme anume, aducem un MC care sa ridice nivelul energiei si voia buna va invalui intreaga sala.


TOY FACTORY

O activitate distractiva cu twist de CSR. Echipele vor crea jucarii care ulterior vor fi donate unor ONG-uri sau case de copii. Activitatea contribuie atat la bucuria copiilor cat si la a celor care le creaza. Procesul de creare al jucariilor nu este chiar atat de simplu, in proces adaugandu-se si o serie de provocari, coduri de descifrat si secrete care trebuie dezvaluite.


BLOCK BUSTER

Dupa amiaza filmelor scurte chiar la tine in companie! Fie ca vorbim de actiune, comedii romantice, SF sau scurte documentare, echipa ta va alege ce i se potriveste si va concura cu marile capodopere ale lui Steven Spielberg.

THINK ART

Creeaza propria opera de arta sub forma unei sculpturi. Intreg procesul creativ te va trece de la teorie la practica.


FRESH BIZ

O simulare de business foarte catchy, avand ca scop imbunatatirea gradul de constientizare si comunicare asupra resurselor, astfel incat sa aduca valoare adugata in echipa si organizatie.

Scrie-ne si un consultant UNIVERSUM te va contacta pentru a iti crea o oferta personalizata.[/vc_column_text][mk_button size=”large” url=”mailto:contact@universum.ro” bg_color=”#79d637″]Contacteaza-ne![/mk_button][/vc_column][/vc_row]