5 Lectii Dobandite din Activitatea de Teambuilding Military Camp – Universum

Social

Limbă:

5 Lectii Dobandite din Activitatea de Teambuilding Military Camp

20 Oct 2015

[cml_media_alt id='5936']42 Military[/cml_media_alt]

Military Camp este o activitate de teambuilding care simuleaza o zi din viata unei trupe de elita. Participantii vor trece de la stadiul de recrut la stadiul de general. Inca de dimineata vor avea parte de activitati cu specific militar: roll call-ul de dimineata, pranzul pregatit impreuna, dezamorsarea unei bombe si o festivitate in care le este apreciata implicarea prin onoruri si distinctii.

Dupa o astfel de experienta, invatamintele dobandite sunt diverse, precum:

1.LUCRUL IN ECHIPA

O misiune poate fi de succes doar daca echipa functioneaza ca un tot. Daca stam sa privim in ansamblu fiecare organizatie militara are la baza un teamwork extraordinar.

2. RABDARE SI CALM

In domeniul militar echipele sunt incurajate sa devina comfortabile in asumarea unor riscuri avand informatii incomplete. Facand o paralela cu organizatiile, CEO-ul este cel care isi asuma asemenea riscuri.

3. ADAPTAREA

Cei care sunt la inceputul carierei pot profita de aceste lucruri, devenind din ce in ce mai puternici. In aceasta directie acestia pot transfera acel know-how si in acelasi timp pot oferi echipei cadrul perfect pentru a performa.

4. AMBUSCADA

In momentul in care are loc o ambuscada, leadershipul si o comunicare buna sunt cheia catre castigarea bataliei. De asemenea, este un prilej foarte bun pentru un debrief puternic al activitatii de teambuilding.

5. INCREDERE

Nu poti deveni un ofiter militar daca nu ai incredere in tine, spune Jennifer Baker (Armata SUA). “Sa ramai calm atunci cand esti sub presiune, ii va face pe colegii tai sa te urmeze ramanand calmi, ceea ce influenteaza motivatia si moralul.”

Daca iti doresti sa iti transformi pentru o zi echipa intr-o trupa de elita, scrie-ne la contact@universum.ro