11 activitati de team building pentru luna Decembrie – Universum

Social

Limbă:

11 activitati de team building pentru luna Decembrie

08 sep 2019

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

It’s beginning to look a lot like Christmas… de aceea pe langa mirosul de scortisoara si portocale aducem izul Craciunului si in activitatile de team building pentru echipa ta.

Va propunem 11 idei pentru a incheia anul cu forte proaspete si multa energie in echipa:

 

1. Winter Olympics


Energie, ambitie si multa distractie – cuvinte care descriu perfect Mini Olympics, unde mai pui ca ii poti da si twistul perfect pentru a transforma totul in Winter Olympics: hockey, zorb, tir cu arcul sau un one-team pe zapda!

 

2. Flat Out Sleigh Ride


Daca Mos Craciun ar ramane fara sanie, nu i-ai da o mana de ajutor pentru a isi duce si anul acesta misiunea la capat? Impreuna cu echipa ta, ii cream un intreg showroom de sanii.

 

3. Puppet Masters 

Cum ar fi sa creezi o super marioneta dichisita cu tot felul de props-uri tematice de iarna sau Craciun? Iar show-ul final sa fie sustinut de echipa ta dar prin prisma unor papusi gigant care aproape prind viata?

 

4. Blockbusters

Creaza short-movie-ul Craciunului Echipei tale, asa cum il vreti: o actiune, o comedie, un SF sau… toate cele de mai sus ?

 

5. Haute Couture

Colectia de Iarna 2017 creata de echipa ta si un super show cu iz christmasy suna ca planul perfect pentru a celebra Craciunul in Echipa.

 

6. Toy Factory

Creaza jucarii, picteaza-le si ornamenteaza-le dupa bunul plac si apoi… doneaza-le unei cause. Un Teambuilding pentru echipa si o fapta buna.

 

7. Big Picture

Cadoul pentru echipa ta poate fi facut creat chiar de ea. Cum? Se iau pensule, vopseluri si panze si se creeaza o opera gigant care poate fi expusa in sediul companiei. Cu tematica, cu propriul brand, valori sau impactul dorit va fi cu siguranta o amintire placuta pe langa care vei trece in fiecare zi.

 

8. City Build

Iti provocam echipa sa creeze, prin intermediul activitatii City Build, Rovaniemi – Satul lui Mos Craciun. Atmosfera o cream noi dar avem nevoie de arhitecti entuziasti!

 

9. Go Give

Cu cat echipa ta se distreaza mai mult si indeplineste provocarile Go Team, cu atat suma donata catre Buy One, Give One va avea un impact si mai mare. Noi anul trecut am batut un record Mondial la nivelul intregii retele Catalyst Teambuilding.

 

10. PushIt

Un intro perfect pentru Christmas Party-ul echipei tale, cateva sesiuni de Trivia cu twist de Craciun si apoi dam startul la petrecere. Tentant?

11. Twelve teams of Christmas

Fiecare membru al echipei joaca rolul de elf al lui Mos Craciun. Este o activitate distractiva si smart, unde echipele prin intermediul celei mai bune strategii, negociaza si fac schimb de informatii vitale cu celelalte echipei de Elfi.

 

Daca vrei sa iti surprinzi echipa cu ceva mai mult decat un Secret Santa echipele noastre te pot ajuta cu un teambuilding tematic sau o petrecere de Craciun.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][mk_button size=”x-large” url=”https://www.universum.ro/contact/” target=”_blank”]Contacteaza-ne![/mk_button][/vc_column][/vc_row]