10 idei de teambuilding pentru grupuri mari – Universum

Social

Limbă:

10 idei de teambuilding pentru grupuri mari

17 mar 2015

11. 10 idei de teambuilding pentru grupuri mari

Activitatile de teambuilding sunt o metoda grozava de a creste eficienta in echipe. Un team building poate porni de la o joaca cu iz copilaresc pentru a degaja grupurile si poate ajunge la activitati mai complexe. Intr-un team building participantii sunt indemnati sa lucreze mai inteligent in atingerea unui scop prestabilit. Chiar daca o persoana poate aduce rezultate remarcabile intr-un proiect, munca in echipa si eforturile comune decid succesul unui proiect.

Sa gasesti activitatea potrivita pentru un grup mare de participanti poate fi o provocare, insa cu singuranta rezultatul te poate lasa fara cuvinte. Un grup mare poate transmite o energie de neimaginat!

Iata o lista de 10 activitati de teambuilding, atat indoor cat si outdoor, ce se preteaza grupurilor mari de participanti si care au ca rezultat o mare de oameni ce transmit o energie contagioasa:

 

11. _1

 

1. Go Team

Este o activitate de team building ce duce clasicul treasure-hunt intr-o dimensiune digitala. Provocarile pe care participantii trebuie sa le rezolve sunt create pentru a aduce in fata leadershipul, comunicarea si dorinta pentru excelenta. Afla mai multe despre Go Team.

 

11. _2

 

2. Big Picture

Stim cat de important este sa faci un pas in spate si sa privesti imaginea de ansamblu. Cum suna acest lucru transpus intr-un tablou urias facut din mai multe panze mai mici ce transmit imaginea companiei conturata de viziunea si valorile acesteia? Cu siguranta te lasa fara cuvinte.
Citeste despre cum poti avea acest tablou pe peretii din holurile companiei.

 

11. _3

 

3. Orchestrate

De departe, o provocare muzicala emotionata! Imagineaza-ti compania ta invatand in doua ore sa cante la 11 instrumente diferite si ajungand in final sa reproduca o parte a colectiei „Carmina Burana”.
Compania ta accepta provocarea?

 

11. _4

 

4. Mini Olympics

Un team building cu o serie de activitati semi-atletice invaluite in spiritul olimpic ce se pot desfasura atat vara cat si iarna. Unul dintre cele mai importante aspecte este faptul ca absoult toti participantii sunt implicati.
Afla despre cum poti organiza Olimpiada companiei tale.

 

11. _5

 

5. Creative Juices

O simulare de business fresh ce imbina armonios marketingul si comunicarea. Este bine cunoscut faptul ca smoothie-ul perfect este facut din amestecarea celor mai bune ingrediente, acelasi lucru se intampla si in companii. Este nevoie sa imbini cei mai buni oameni cu ideile cele mai inovative si ofertele cele mai atractive pentru clienti.
Compania ta ce smoothie prefera?

 

11. _6

 

6. Corporate Body Building

O activitate de team building ce pune in valoare fiecare participant, facandu-l parte din recrearea logo-ului sau numelui companiei.
Afla cum poti crea un moment de impact pentru compania ta.

 

11. _7

 

7. Chain Reaction

Dezvolta o munca de echipa excelenta, project management, creativitate si inovatie. Chain Reaction provoaca toti participantii sa creeze o reactie in lant folosind materiale reciclate.
Afla cine castiga din duelul ambitie vs. capacitate.

 

11. _8

 

8. Rat trap

O replica mai mare si mai buna a traditionalului joc „Mouse Trap” provoaca participantii sa atinga un scop comun: prinderea lui Mickey! Cum? Prin crearea unor constructii de dimensiuni mari care efectueaza o reactie in lant.
Imagineaza-ti echipa ta creand o atmosfera uimitoare intr-un „magazin de jucarii”.

 

11. _9

 

9. Boom Time

O activitate de team building unica cu un twist digital ce poate energiza o conferinta si uneste o echipa. Luand parte la Boom Time e ca si cum ai juca Guitar Hero doar ca de un impact mai mare.

 

11. _10

 

10. River Runner

Un exercitiu de business ce te poarta intr-o cursa comerciala incredibila. Fiecare echipa functioneaza ca o companie de rafting ce porneste intr-o expeditie pe unul dintre cele mai mari rauri din lume.
Imbarcheaza-ti echipa!

 

O activitate de team building poate avea un impact foarte puternic asupra participantilor, de la cresterea productivitatii, crearea unei conexiuni si inlaturarea unor bariere dintre participanti pana la energizarea si amuzamentul echipelor.

__________
Iti doresti un team building personalizat pentru compania ta? Afla cum te putem ajuta –> https://www.universum.ro/team-building/