River Runner - Universum

Social

Limbă:

River Runner

durată

2 - 3 ore

nr. participanți

Minimum 20

tipul activității

Indoor

River Runner

durată

2 - 3 ore

nr. participanți

Minimum 20

tipul activității

Indoor

Ideal pentru

controlul bugetului, responsabilitate corporatistă, servicii clienţi, explorarea excelenţei, distracţie & motivare, managementul schimbării, leadeship aplicat, dinamica echipei, spiritul de echipă

River Runner amestecă raftingul cu sarcina de a administra o companie de sporturi extreme și creează un joc motivațional de interior care stimulează gândirea.

Jocul este axat pe balansarea satisfacției clienților și a profitabilității.
Fiecare echipă acționează ca o companie de rafting, a cărei sarcină este să organizeze o expediție pe unul dintre cele mai lungi și mai dificile râuri ale lumii. Chiar dacă participanții nu ajung în apă, ei primesc acces la o barcă gonflabilă cu vâsle, veste de salvare și tot soiul de echipamente vitale expediției.

E nevoie de un management al echipei rapid și eficient, pentru a aduna informații vitale, și de o abordare flexibilă, pentru a profita de evenimentele neașteptate. De asemenea, este nevoie și de informațiile suplimentare care sunt întâlnite de-a lungul râului. Succesul este obținut prin atingerea unui echilibru între a fi prima companie de rafting care traversează râul și satisfacția clienților pretențioși.

Menținerea unui registru de siguranță “curat” este la fel de important ca obținerea de profit la sfârșitul jocului.

Rezultate: River Runner demonstrează că planificarea eficientă și implementarea strategiei sunt esențiale pentru atingerea succesului. La fel ca energia și lucrul în echipă.

 

Activitatea oferă posibilități nelimitate de a aprofunda aspecte precum: rezolvarea de probleme, satisfacția clientului, management de riscuri și leadership.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.