Peak Performance - Universum

Social

Limbă:

Peak Performance

durată

1.5 - 3 ore

nr. participanți

Minimum 8

tipul activității

Indoor

Ideal pentru

cooperarea cross-funcţională, energizarea unei conferinţe, antreprenoriat, explorarea excelenţei, distracţie & motivare, managementul schimbării, networking, negociere, leadership practic, planificare de proiect, managementul riscului, stimularea creativităţii, dinamica echipei, spiritul de echipă

Ghidați-vă echipa spre noi culmi!

Echipele gestionează resursele și monitorizează condițiile, instruindu-și ghizii (în sus și în jos) într-o expediție montană de 20 de zile.

Datorită complexității jocului, membrii echipei trebuie să își asume roluri individuale, să dobândească cunoștințe, să comunice eficient și să finalizeze cu succes provocările fizice.

Ei decid cum își vor deplasa ghizii în fiecare zi și introduc strategia lor în tableta de joc. Echipa cu cele mai multe puncte este declarată câștigătoare.

Facilitatorul evenimentului explică jocul și prezintă un filmuleț video care îi introduce pe participanți în complexitatea organizării și facilitării unei expediții, pentru a ajunge pe vârful Muntelui Everest.

Echipele iau în considerare diferitele condiții pentru a decide strategia optimă pentru fiecare zi de expeditie, iar pe parcursul jocului echipele pot finaliza oricare dintre cele șase provocări fizice, pentru a câștiga puncte suplimentare.

Rezultate: Un instrument de învățare experiențială în care participanții învață, prin utilizarea unei teme captivante cu componente tactile, cum să creeze legături distractive și relevante cu mediul lor de afaceri.

 

Aplicația Peak Performance are, de asemenea, un “mod de antrenament” opțional, care permite echipelor să își revizuiască și să își îmbunătățească dinamica de echipă, înainte de începerea jocului.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.