Need 4 Speed – Universum

Social

Limbă:

Need 4 Speed

DURATĂ

1 - 2 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 10

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor

Need 4 Speed

DURATĂ

1 - 2 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 10

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor

Need 4 Speed

DURATĂ

1 - 2 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 10

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor

Ideal pentru

energizarea unei conferinţe, explorarea excelenţei, distracţie & motivare, managementul schimbării, leadership practic, planificare de proiect, comunicare strategică, dinamica echipei

Aducem Top Gear pe tabla de joc!

Need 4 Speed este un studiu în miniatură despre mișcare și timp, o activitate frenetică ce încurajează participanții să își analizeze și să își îmbunătățească performanțele atât la nivel individual, cât și de grup.

Puși în fața unui amestec de componente, echipele trebuie să „calce accelerația” și să construiască o serie de mașini în „doi timpi și trei mișcări.” Optimizarea procesului este de importanță critică, pe măsură ce echipele sunt provocate să formeze linii de asamblare super-eficiente și să scadă timpii de construcție ai fiecărui model. Presiunea crește pentru că fiecare model trebuie construit într-un stil diferit, având caracteristici specifice.

 

Calitatea înseamnă totul: rezultatul final, de la modele de limuzină la mașini sport, trebuie să corespundă până la cele mai mici detalii așteptărilor clientului.

Rapiditatea va fi răsplătită! Pe măsură ce procesul de învățare avansează și fiecare probă este analizată, focusul este transferat de la timpii individuali ai fiecărei echipe, la împărtășirea celor mai bune practici, pentru atingerea celor mai buni timpi de asamblare la nivel de grup.

Rapiditatea va fi răsplătită!

Rezultate: Niciodată n-a existat un moment mai bun pentru a explora cum să îmbunătățești un proces! Need 4 Speed este o platformă ideală pentru a genera discuții într-un context practic și interactiv.

Designul uber-cool al mașinilor și caracterul tactil al provocării vor trezi cu siguranță copilul gata de joacă și de experiențe noi din tine şi membrii echipei tale.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.