FreshBiz – Universum

Social

Limbă:

FreshBiz

DURATĂ

2.5 – 3 hours

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 20

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor

Ideal pentru

cooperare cross-funcţională, antreprenoriat, explorarea excelenţei, distracţie & motivare, managementul schimbării, networking, leardership practic, planificare proiect, management de risc, stimularea creativităţii, dinamica echipei, spiritul de echipă

FreshBiz

Dezvoltați împreună gândirea antreprenorială și abilitățile de afaceri!

Ca și în viața reală, FreshBiz este un joc bazat pe timp, în care toată lumea poate câștiga și obține succes, dacă profită de oportunități.

Aflați cum creativitatea în legătură cu banii este mai importantă decât suma de bani în sine, dar și cum gândirea antreprenorială deblochează resurse, colaborări și rezultate optime.

În FreshBiz puteți construi afaceri, obține împrumuturi, tranzacționa acțiuni, negocia și oferta, puteţi să jucaţi cărți de acțiune, să profitați de oportunități de afaceri și multe altele, făcând din acest lucru un antrenament cu adevărat multidimensional. Pentru a progresa în joc, participanții trebuie să plătească taxe și, pentru a face acest lucru, trebuie să câștige bani.

Unii participanți vor alege să înceapă o afacere, care le impune să gestioneze un buget, un flux de numerar și o strategie pentru a genera profit.

Jucătorii primesc un set unic de cărți de acțiune, care reprezintă darurile, talentele și abilitățile lor speciale în timpul jocului. Ei aleg când și cum să le folosească pentru beneficiul maxim perceput.

Facilitatori calificați și foarte bine pregătiți sunt la îndemână pentru a vă ajuta în orice moment.

Sesiunea se încheie cu o parte de debrief în care participanții discută despre schimbări de paradigmă în moduri noi de a fi în afaceri, relații și viață.

Rezultate:

Urmărește cum echipa se transformă într-o comunitate, managerii tăi în lideri și organizația ta experimentează un salt major prin acest nou limbaj și perspectivă comună.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.