Rat Trap – Universum

Social

Limbă:

Rat Trap

DURATĂ

2 - 4 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 8

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor/ Outdoor

Ideal pentru

cooperare cross-funcţională, energizarea unei conferinţe, distracţie & motivare, networking, leadership practic, planificare de proiect, management de risc, dinamica echipei, spiritul de echipă

Ce este Rat Trap?

Imaginează-ți atmosfera în timp ce echipa ta intră într-un magazin uriaș de jucării de proporții mari, plin de mașinării mari și mecanisme colorate.

Obiectivul este de a construi o serie de mecanisme mari care, atunci când sunt plasate în ordinea corectă, realizează o reacție în lanț uimitoare, în care fiecare dispozitiv declanșează următorul, și următorul, și următorul… într-un mod ingenios!

Rat Trap este o activitate în care echipele lucrează împreună pentru a rezolva un puzzle și pentru a culege roadele colaborării lor, fără întreruperi. Secretul este ca echipele să fie conștiente de imaginea de ansamblu, deoarece fiecare structură trebuie să fie construită în modul corect și să fie plasată în poziția potrivită, pentru ca totul să funcționeze.

 

Tensiunea crește pe măsură ce întreaga reacție în lanț este declanșată, culminând cu scăparea unei greutăți care duce la prinderea micului intrus și, într-un final, la un întreg motiv de sărbătoare pentru toate echipele!

Care sunt rezultatele activității de teambuilding?

Rezultate: Rat Trap reunește echipe pentru a lucra într-un mod constructiv împreună.

Construcția se bazează pe rezolvarea logică a problemelor, managementul proiectelor și abilitățile de conducere.

Echipele lucrează spre un obiectiv comun, comunicând eficient și împărtășind idei, pentru a conecta secțiunile mecanismului.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.