Ideal pentru
Comunicare, creativitate, muncă în echipă, distracție, mâncare
Fiecărei echipe i se spune ingredientul de bază, locația, tipul de clientelă și timpul de funcționare a camionului lor de mâncare. Cu aceste informații, trebuie să ia în considerare fiecare aspect al afacerii, inclusiv brandul, felul de mâncare, mâncărurile complementare, prezentarea mâncării și prețurile.Începe timpul de planificare, echipele își stabilesc strategiile, ideile și își alocă responsabilitățile. Apoi trec la acțiune, creându-și camionul de mâncare în carne și oase. Echipele își prezintă felul lor de mâncare emblematic în fața maestrului bucătar. Între timp, un juriu decide care este cea mai bună afacere de food truck.
Rezultate: Food Truck este o activitate de colaborare care îi ajută pe angajați să învețe și să își îmbunătățească capacitatea de a lucra în echipă, de a comunica eficient și de a gestiona timpul. Numărul și varietatea sarcinilor care trebuie îndeplinite îi încurajează pe participanți să realizeze importanța planificării și a organizării. Aceasta îi ajută pe indivizi să își recunoască punctele forte și să fie responsabili pentru sarcinile care le sunt atribuite, cunoscând importanța rolului lor în cadrul misiunii generale.
Contactează-ne
Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.