Quickfire Soccer - Universum

Social

Limbă:

Quickfire Soccer

durată

30 min - 2 ore

nr. participanți

Minimum 8

tipul activității

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

Muncă în echipă, distracție, activități sportive, încredere, asumarea unor roluri specifice

Quickfire Soccer este o extravaganță competitivă de team building bazată pe aplicații, concepută pentru a-i aduce pe toată lumea de partea și a se distra la maximum. Cu fiecare echipă reprezentând o „Echipă pentru Cupa Mondială FIFA”, jucătorii încep jocul cu un iPad complet încărcat, un husă de echipament de fotbal și o sumă mică de monedă. Misiunea lor este să investească cu înțelepciune, să depășească alte echipe, să completeze cât mai multe provocări posibil pentru a maximiza punctele înainte ca arbitrul să fluieră finalul.

După ce echipele oficiale de Kick Off abordează o multitudine de provocări, fiecare dintre ele având un cost de intrare și o recompensă pentru finalizarea cu succes. Sarcinile mentale, creative și active oferite în meniul tabletei vin cu niveluri de dificultate variate și iau diferite forme – fotografii de acțiune, performanțe video, trivia fotbal cu alegere multiplă, puzzle-uri logice și multe altele!

Rezultate

În Soccer Quickfire, echipele de succes lucrează eficient împreună pentru a cântări riscurile și recompensele. Odată cu trecerea timpului, participanții trebuie să vorbească și să informeze restul echipei la ce provocări pot răspunde cu încredere. Încrederea se formează pe măsură ce provocările sunt îndeplinite cu succes, iar indivizii învață să-și aprecieze abilitățile diferite ale celuilalt.

Provocările de grup necesită ca echipele să folosească gândire inovatoare. Ei trebuie să utilizeze abilitățile de comunicare eficiente pentru a ajunge la o strategie comună colectivă și apoi să sară într-o acțiune rapidă dezinhibată.

Soccer Quickfire este o mulțime de râsete! Lasă echipelor un sentiment de bucurie și unitate! Și cel mai important, indivizii au învățat să-și aprecieze propriile forțe și abilitățile diverse ale celorlalți din echipa lor.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.