In the Picture - Universum

Social

Limbă:

In The Picture

DURATĂ

30 minute – 1 ora

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 40

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor

Ideal pentru

cooperare cross-funcţională, energizarea unei conferinţe, distracţie & motivare, spiritul de echipă, vizualizarea viitorului

Dynamic reveal of the company logo

In the Picture oferă un mod dinamic de a prezenta logoul sau mesajul companiei. 

Cu toții știm că oamenii reprezintă brandul în toate activitățile unei companii și că ei reprezintă bunul cel mai de preț al acesteia. Modul unic în care lucrează și interacționează fiecare membru al echipei contribuie la ceea ce este o companie și la modul în care este privită din afară.

 

Această activitate poate deveni punctul culminant al unui eveniment, celebrând domeniile și activitățile de excelență ale companiei, precum și contribuția fiecărui membru al echipei la realizările acesteia.

 

La începutul evenimentului, fiecare participant va fi fotografiat, apoi pozele vor fi procesate și aranjate într-un montaj spectaculos, care va fi proiectat la sfârșit.

 

Participanții își vor vedea pozele afișate pe o coloană sonoră plină de impact. Mai întâi, vor vedea o secvență dinamică cu pozele, apoi un montaj cu patru poze, urmat de unul cu șaisprezece, apoi de unul cu șaizeci și patru de fotografii. La final, camera se va îndepărta de cadru, până când toate imaginile vor crea: logoul companiei, mesajul conferinței sau tema principală a evenimentului.

Rezultate: In the Picture este aliatul oricărui eveniment unde se pune accent pe valorile şi istoricul companiei. Momentul în care pozele sunt montate şi puse cap la cap va aduce un impact pozitiv asupra întregii echipe.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.