Escape The Maze-Outdoor - Universum

Social

Limbă:

Escape The Maze-Outdoor

Durată

1 - 3 ore

Nr. Participanți

Minimum 8

Tipul Activității

Outdoor

Ideal pentru

Abilități de orientare, comunicare, colaborare, muncă în echipă, timp limită

Escape the Maze vă invită să navigați printr-un traseu de aventură din lumea reală pentru a scăpa dintr-un labirint al lumii virtuale pe o aplicație bazată pe tabletă. Înarmat cu un pachet plin de gadget-uri și gadgeturi, trebuie să descifrezi coduri secrete și să completezi provocări pentru a trece de punctele de control virtuale și a avansa în joc. Fiecare secțiune de joc este concepută pentru a provoca participanții dinamica echipei și capacitatea de a comunica. Acest joc de team building în aer liber cere echipelor să alerge în jurul terenului din lumea reală în căutarea punctelor de control și a provocărilor declanșate prin GPS în care în cele din urmă găsesc ieșirea și Escape the Maze.

Echipele trebuie să-și aleagă răspunsurile cu atenție, deoarece unele puncte de control pot deschide scurtături alternative secrete norocoase, dar și diversiuni dezastruoase pentru cei mai puțin norocoși. Fiecare acțiune are o reacție, așa că echipele trebuie să calce cu atenție, dar rapid.

Rezultate

Escape the Maze este un joc de team building rapid și extrem de interactiv de rezolvare a problemelor. Participanții trebuie să lucreze împreună, deoarece li se cere să ia decizii sub presiune. Încrederea, conducerea și a fi deschis la minte sunt esențiale. Ca exercițiu competitiv, Escape the Maze demonstrează că comunicarea, gestionarea timpului și responsabilitatea sunt cheia. Dacă sunteți în căutarea unui exercițiu de colaborare, echipele pot aborda provocările declanșate de GPS în același timp, împărtășind cunoștințe și învățând din succesele și eșecurile lor. Funcția de mesagerie în aplicație le permite să facă acest lucru. Indiferent dacă este competitiv sau colaborativ, cel mai mare rezultat al învățării este că echipele trebuie să lucreze împreună la final pentru a se salva.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.