Crescendo – Universum

Social

Limbă:

Crescendo

Unitate

DURATĂ

1.5 – 2 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 8

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor

Crescendo

Armonie

DURATĂ

1.5 – 2 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 8

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor

Crescendo

Sincronizare

DURATĂ

1.5 – 2 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 8

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor

Ideal pentru

cooperarea cross-funcţională, energizarea unei conferinţe, explorarea excelenţei, distracţie & motivare, stimularea creativităţii, dinamica echipei, spiritul de echipă

Inspiră unitate și cooperare prin transformarea echipei tale într-o orchestră, în mai puțin de o oră!

Imaginați-vă puterea echipei de a realiza această sarcină aparent imposibilă, aceea de a cânta muzică clasică împreună, în perfectă sincronicitate.

Abordarea noastră unică generează rezultate uimitoare, chiar și atunci când participanții nu au vreo experiență muzicală anterioară.

La început, MC-ul prezintă muzicienii profesioniști, în timp ce aceștia îi conduc pe toți în atmosfera muzicii clasice, printr-un scurt moment artistic. În continuare, instructorii noștri le repartizează participanților unul dintre cele trei instrumente clasice cu coarde: vioara, viola şi/sau violoncelul.

După ce se familiarizează cu instrumentele lor, participanții vor fi instruiți de tutorii experimentați, care îi vor ajuta să învețe partea lor din capodopera clasică finală.

După ce învață și repetă, orchestra nou-înființată poate cânta împreună. Sentimentul uimitor de realizare va transforma această activitate într-o experiență unică și memorabilă.

Rezultate: Puțini oameni pot învăța să cânte muzică clasică în mai puțin de o oră, dar o echipă de oameni care lucrează în sinergie o poate face!

În climatul de afaceri actual, este vital ca membrii echipei să fie capabili să își adapteze rapid abilitățile, pentru a menține eficiența echipei lor.

Crescendo oferă o platformă inspirată pentru a exersa noi abilități, pentru a îmbunătăți comunicarea, pentru a cimenta legături durabile și pentru a încuraja comportamentele pozitive.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.