The Infinite Loop - Online - Universum

Social

Limbă:

Ideal for

motivating the team, time-management, team dynamic, strategic thinking, collaboration, building trust

Misiunea echipei este de a merge înainte și înapoi între lumea virtuală și cea reală, găsind indicii care să ajute la recuperarea prizonierului și să-l ajute să se întoarcă în lumea noastră.

Tocmai când cred că au terminat, sunt împinși la un al doilea nivel și trebuie să treacă prin aceleași încăperi cu sisteme de blocare, doar că de data aceasta ele sunt mai complexe decat în nivelul anterior.

După ce deschid fiecare lacăt, participantii merg în incaperea unde se afla prizonierul si cu toate informatii stranse, reusesc sa deblocheze codul.
Moderatorul poate sustine un debrief,, unde se va concentreaza pe elementele cheie din joc, corelându-l cu aspecte ale teoriei ce ţin de managementului de echipă.

The Infinite Loop pune accent pe abilităţile unui management simplificat, bazat pe comunicarea în timp real si colaborare.
Cu cât jucătorul din lumea virtuală este mai precis în descrierea problemei, cu atât mai repede colegii de echipă din lumea reală găsesc soluția.

Învățarea iterativă, combinată cu feedback-ul continuu și cu îmbunătățirea continuă, face ca echipele să rezolve problemele într-un mod mai eficient.
The Infinite Loop este un instrument versatil și puternic folosit pentru a explica problemele complexe din management într-un mod simplu.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.