Break Out Bingo – Virtual – Universum

Social

Limbă:

Break Out Bingo

DURATĂ

20 minute - 1 oră

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 10

ACTIVITY TYPE

Indoor/Online

Ideal pentru

sudarea echipei, motivare, dinamica echipei, starea de bine, networking, energie & concentrare

Break Out Bingo este o activitate în care participanţii interacționează și se cunosc mai bine, pentru a completa o fișă de Bingo personalizată. 

Moderatorul împarte grupul în echipe mai mici în prima rundă, în care fiecare dintre ei pune câte o întrebare din cartonașul de Bingo. Aceste întrebări scot la iveală fapte amuzante, realizări profesionale sau distincții personale interesante, de exemplu: „Cine din grup a apărut la televizor?”

Răspunsurile sunt introduse în aplicația interactivă. Orice jucător poate participa la orice întrebare, într-o atmosferă competitivă, dar incluzivă. După doar trei minute, aceștia intră într-un nou grup de breakout și procesul este luat de la capăt.

După cea de-a doua rundă, toată lumea se reunește pentru a fi complet energizată și dornică să împărtășească cele mai recente descoperiri. În următoarele runde, se conectează din nou, în grupuri diferite, și sunt pe cale să strige BINGO!

Rezultate: Începutul reuniunilor online poate fi adesea ciudat, mai ales atunci când nu toți participanții sunt familiarizați. Un energizer de acest fel, susținut de un facilitator experimentat, poate ajuta publicul să se simtă în largul său și să fie mai deschis pentru a se exprima cu privire la subiectele importante care urmează.

Break Out Bingo este o sesiune distractivă de team building, care cu siguranță va conecta grupul încă de la început. Relațiile sunt esențiale în toate organizațiile, iar o forță de muncă productivă și foarte bine conectată este un atu incredibil pentru orice organizație. Break Out Bingo încurajează oamenii să se cunoască la nivel personal, chiar și atunci când lucrează din locații diferite. Recunoașterea punctelor comune, îmbunătățirea abilităților de comunicare și explorarea modalităților de a se distra “digital” este esențială pentru a motiva echipele la distanță.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.