23+ Activitati de Teambuilding pentru o Toamna Memorabila – Universum

Social

Limbă:

23+ Activitati de Teambuilding pentru o Toamna Memorabila

02 aug 2017

[vc_row][vc_column][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]Se spune ca toamna se numara bobocii, noua toamna ne place sa numaram participantii fericiti.  

Drept urmare, am facut o selectie din cele peste 150 de activitati de teambuilding pe care le detinem si le-am grupat dupa cum urmeaza: 

Activitati Outdoor 

[cml_media_alt id='7556']MiniOlympics[/cml_media_alt]

Mini Olympics  

Imagineaza-ti ca echipa ta participa la Jocurile Olimpice. O serie de activitati usor sportive iti vor provoca echipa sa obtina fie cele mai bune scoruri, fie sa contribuie la un scop comun al echipei.

[cml_media_alt id='7557']Go Team[/cml_media_alt]

Go Team   

Exploreaza orasul indrumat de o serie de provocari, dar nu o face oricum! Ci cu ajutorul unei tablete. Nu iti spunem mai multe, te lasam sa te convingi singur cu ajutorul video-ului de mai jos.

Activitati Creative 

[cml_media_alt id='7562']Orchestrate[/cml_media_alt]

Orchestrate si Crescendo

Cele doua activitati sunt printre cele mai intense concepte din intreaga noastra suita. Cu siguranta la finalul ei nu o sa te opresti din cantat, iar pielea de gaina te va insoti pe intreg parcursul evenimentului.

Tu accepti provocarea sa faci parte dintr-o orchestra? 

[cml_media_alt id='7563']BigPicture[/cml_media_alt]

Big Picture

Spiritul artistic trebuie lasat liber. De aceea, cu un cadru  perfect creat de facilitatorii nostri, procesul creativ se va desfasura in cele mai bune conditii. Mana de la mana si pensula langa pensula, o adevarata capodopera a echipei tale poate fi punctul de atractie in companie.

[cml_media_alt id='7564']EssenceofExcellence[/cml_media_alt]

Essence of Excellence

Luati-va halatele si imbarcati-va in cel mai minunat tur al esentelor. In dependenta de obiectivele echipei puteti crea parfumul clientului ideal, al echipei perfecte sau pur si simplu ultimul “must have” din piata.

[cml_media_alt id='7565']HauteCouture[/cml_media_alt]

Haute Couture  

Un adevarat fashion show sta pe cale sa inceapa. Este show-ul echipei tale. Cu o anumita tema sau improvizatie pe loc, veti fi pusi in situatia de a deveni designeri de moda si chiar modele a propriei colectii.

[cml_media_alt id='7566']Beatswork[/cml_media_alt]

BeatsWork

Energia carnavalelor vine clar din muzica pe care se defileaza. O adevarata explozie de energie este generata cu ajutorul instrumentelor de percutie care creaza acelasi ritm.

Simulari de Business 

[cml_media_alt id='7567']PeakPerformance[/cml_media_alt]

Peak Performance 

Echipa care are cea mai buna strategie de explorare si cucerire a muntelui Everest, este echipa care a inteles cum functioneaza lucrul in echipa. Peak Performance este o simulare de business cu multe subiecte de abordat in debrief.

[cml_media_alt id='7569']Bean around the World[/cml_media_alt]

Bean around the World 

Este o experienta delicioasa, perfecta pentru simularea unui business. Activitatea surprinde esenta economiei de piata, cat si trendurile si dificultatile care pot aparea pe parcurs, incepand cu lantul de aprovizionare si terminand cu clientul final.

[cml_media_alt id='7570']TradeWinds[/cml_media_alt]

Trade Winds

Ahoy! Inscrie-ti echipa intr-o aventura de capa si spada in largul marii si afla cine va deveni cel mai bogat echipaj din port.

[cml_media_alt id='7571']Need4Speed[/cml_media_alt]

Need 4 Speed 

Un studiu in miniatura despre miscare si timp, o activitate frenetica ce incurajeaza participantii sa isi analizeze si sa isi imbunatateasca performantele atat la nivel individual, cat si de grup.

Activitati de constructie 

[cml_media_alt id='7572']FlatOut[/cml_media_alt]

FlatOut 

Pune-ti casca de constructor pe cap si hai sa construim o barca, o masina de formula 1, un autobuz, un car sau o ricsa. Cu aceasta te vei distra intr-o cursa care se lasa la final cu surprize.

[cml_media_alt id='7573']Bridging the Divide[/cml_media_alt]

Bridging the Divide

Participantii vor fi impartiti in echipe si vor trebui sa construiasca un pod care sa corespunda asteptarilor si specificatiilor unui client. Procesul este limitat de resursele materiale disponibile, de timp, cat si de bariere de comunicare.

[cml_media_alt id='7574']CityBuild[/cml_media_alt]

City Build

Aceasta activitate de teambuilding reflecta perfect provocarile arhitectilor si urbanistilor. Scopul activitatii este ca participantii sa construiasca un model gigant al unui oras cu ajutorul creativitatii, planificarii si disciplinei.

Activitati digitale 

[cml_media_alt id='7575']Go Team Indoor[/cml_media_alt]

Go Team Indoor 

Iti place Go Team Outdoor? Super! Acum avem si varianta de indoor cu provocari care vor da un twist digital conferintei tale.

[cml_media_alt id='7576']PushIt[/cml_media_alt]

PushIt!

Cu ajutorul Push It! poti aduce atmosfera clasicului Trivia – cu un twist techy – in evenimentul tau, fie ca vorbim de inceputul unui teambuilding de 3 zile, a unei conferinte sau petrecere.

[cml_media_alt id='7577']Animate[/cml_media_alt]

Animate

Esti familiarizat cu animatia stop-motion? Echipele sunt provocate sa creeze o secventa digitala unica de animatie stop-motion pe o anumita tema. Temele pot fi adaptate in functie de echipa, proiectul sau organizatia ta.

Activitati Puzzle 

[cml_media_alt id='5750']38_rattrap[/cml_media_alt]

Rat Trap  

Cata energie si distractie se cladeste in jurul costruirii unei reactii in lant pentru prinderea lui Mickey. Dar cine este Mickey?

[cml_media_alt id='7578']Beatthebox[/cml_media_alt]

Beat the Box

Teamwork-ul sta la baza rezolvarii provocarilor din Beat the Box. Este echipa ta cea mai potrivita sa introduca codul potrivit pentru a deschide toate cutiile?

[cml_media_alt id='7579']ChainReaction[/cml_media_alt]

Chain Reaction Table Top  

Iti provocam echipa sa creeze o reactie in lant folosind materiale reciclate. Dar oare ce castiga: ambitia sau capacitatea?

Energizere & Icebreakere 

[cml_media_alt id='7580']Knowingme[/cml_media_alt]

Knowing me, knowing you   

Cand spunem Knowing me, Knowing you, spunem un energizer distractiv in care descoperi cat de multe lucruri ai in comun cu echipa ta, bineinteles, cu twist de gamification.

[cml_media_alt id='6776']058_beat[/cml_media_alt]

Boom Time  

Cu o muzica antrenanta, nivelul de energie sigur va fi la cote inalte. Fiecare participant detine cate un boomwacker, iar cu ajutorul une aplicatii, se creaza o sinergie si o simfonie aparte.

[cml_media_alt id='7581']Body Rap[/cml_media_alt]

Body Rap

Aaaah… echipa UNIVERSUM Events s-a distrat de minune cu Body Rap la Conferinta Europeana a retelei Catalyst Teambuilding. Cu un MC/Facilitator Principal si participanti pusi pe distractie, manusi de protectie din cauciuc si o doza de nebunie, echipele tin ritmurile unor melodii doar batand din palme.

Pe langa acestea v-am mai povestit de CSI – o activitate ideala pentru seara, in care fiecare echipa are rolul sa desluseasca misterul unei crime petrecute in Dubai sau Whiskey Wisdom – descopera traditia si arta eleganta a bautului de whisky. Insa, odata cu vizita noastra in Slovenia am adus cu noi acasa si activitati precum BlockBuster, Shake It sau ceva creat in propriile laboratoare precum Think Art.

Daca ti-am atras atentia cu una dintre activitati, hai sa ne vedem la o limonada sa povestim in detaliu! [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][mk_button dimension=”three” corner_style=”rounded” size=”x-large” outline_skin=”dark” outline_active_color=”#ffffff” outline_hover_color=”#333333″ bg_color=”#8224e3″ btn_hover_bg=”#252525″ text_color=”light” icon_anim=”none” url=”mailto:contact@universum.ro” target=”_blank” align=”center” fullwidth=”false” button_custom_width=”0″ margin_top=”0″ margin_bottom=”15″]Scrie-ne!

[/mk_button][/vc_column][/vc_row]