Zombie Rising - Universum

Social

Limbă:

Zombie Rising

Durată

1 - 2 ore

Nr. Participanți

Minimum 4

Tipul Activității

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

Interactiv, creativitate, muncă în echipă, distracție, comunicare

Deadly Zombies au scăpat dintr-un centru de cercetare de maximă securitate și au ucis oameni de știință înainte de a se zgudui în direcții separate. Din fericire, fiecare zombi are un mecanism de siguranță încorporat care îi poate dezactiva. Căutarea este pornită. Grupul trebuie să acționeze rapid pentru a preveni o apocalipsă zombie! Lucrând în echipe, ei și-au propus să le dea de urmă la „zombie”, descifrând indicii pentru a-i opri. Pe măsură ce trec prin provocare, echipele realizează că trebuie să colaboreze cu alte echipe, împărtășind informații vitale pentru a închide zombii și a scăpa din Zona Zombie.

Rezultate

Zombie Rising întărește colaborarea și determină echipele să evite competiția internă și să împingă spre succesul tuturor. Tema distractivă Zombie este accesibilă instantaneu, accelerează crearea de rețele și relaxează toată lumea în joc. Această activitate antrenantă de team building promovează o cultură productivă a muncii prin construirea de relații între membrii echipei. Sarcina, puzzle-urile și provocările din Zombie Rising au fost concepute pentru a fi incluzive și se bazează pe o gamă largă de abilități, încurajând oamenii să îmbrățișeze punctele forte și punctele slabe ale celuilalt.

Zombie Rising este flexibil pentru orice zonă interioară sau exterioară și poate fi adaptat pentru a se potrivi intervalului de timp și pentru a reflecta conținutul legat de companie.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.