Think Art - Universum

Social

Limbă:

Think Art

DURATĂ

2 - 4 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 8

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor/ Outdoor

Ideal pentru

distracţie şi motivare, conexiuni sociale, stimularea creativităţii, dinamica echipei, spiritul de echipă

Think Art familiarizează participanții cu arta în forma sa cea mai pură. Este o activitate care îmbină procesul de învățare cu creativitatea.
Urmând un traseu artistic, cu puține, dar suficiente informații pentru a stârni interesul, participanții vor picta o sculptură.

Ei vor învăța bazele picturii, tehnicile de amestecare a culorilor și o gamă largă de informații despre emoțiile și sentimentele care pot fi produse de culori.
Fiecare trebuie să coopereze pentru a crea capodopera care va răspunde obiectivelor și preferințelor echipei din care fac parte.

Echipele fac ultimele retușuri la lucrările lor și se pregătesc să împărtășească povestea sculpturii lor cu ceilalți colegi. Această etapă a evenimentului poate fi prezentată ca un Moment de Galerie de Artă.

Rezultate: Think Art este un concept care aduce în prim plan munca în echipă, comunicarea și cooperarea între oameni, prin intermediul procesului artistic. Întreaga activitate este construită în așa fel încât participanții să își dezvolte abilitățile de gestionare a timpului, să își îmbunătățească dinamica de echipă și să își stimuleze creativitatea. Think Art este un plus și pentru cei care vor lucra la abilitățile de leadership, atunci când vine vorba de organizarea membrilor echipei lor, pentru a face cea mai bună treabă într-un timp limitat.
Nu în ultimul rând, alegeți Think Art pentru a vă bucura de sculpturile create şi după eveniment, deoarece le puteți lua cu voi la birou, ca o amintire constantă a momentelor petrecute împreună.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.