The Infinite Loop – Universum

Social

Limbă:

The Infinite Loop

DURATĂ

1.5 – 2 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 6

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor

Ideal pentru

motivarea echipei, managementul timpului, dinamica echipei, gândire strategică, colaborare, întărirea încrederii

Realitatea virtuală unește grupul tău într-o adevărată echipă!

Misiunea echipei este de a merge înainte și înapoi între lumea virtuală și cea reală, găsind indicii care să ajute la recuperarea prizonierului și întoarcerea lui în lumea noastră.

În clipa în care cred că au terminat, sunt împinși la un al doilea nivel și trebuie să treacă prin aceleași încăperi cu sisteme de blocare, numai că, de data aceasta, ele sunt mai complexe decât în nivelul anterior.

După ce deschid fiecare lacăt, participanții merg în încăperea unde se află  prizonierul și, cu toate informațiile strânse, reușesc să deblocheze codul.

Moderatorul poate susține un debrief, unde se va concentra pe elementele cheie din joc, corelându-l cu aspecte ale teoriei ce ţin de managementului de echipă.

Conceptul Jocului

Rezultate: The Infinite Loop pune accent pe abilităţile unui management simplificat, bazat pe comunicarea în timp real și pe colaborare.

Cu cât jucătorul din lumea virtuală este mai precis în descrierea problemei, cu atât mai repede colegii de echipă din lumea reală găsesc soluția.

Învățarea iterativă, combinată cu feedback-ul continuu și cu îmbunătățirea constantă, face ca echipele să rezolve problemele într-un mod mai eficient.

The Infinite Loop este un instrument versatil și puternic, folosit pentru a explica problemele complexe din management într-un mod simplu.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.