Team Torque - Universum

Social

Limbă:

Team Torque

durată

1 - 2 ore

nr. participanți

Minimum 40

tipul activității

Indoor

Ideal pentru

Creativitate, CSR, donație, curse de mașini, managementul timpului

Un eveniment de team building infuzat cu creativitate sub forma activității noastre Team Torque. Observați explozia de energie care se desfășoară în sală, în timp ce echipele iau parte la o serie de sarcini de agilitate mentală, câștigând puncte pentru achiziționarea elementelor obligatorii necesare pentru a construi cu succes întregul model de mașină înainte de finalul pistei. Echipele încep cu schițele de bază pentru mașina lor și în curând își construiesc propriul fler creativ și inovator pentru design. Fiecare echipă trebuie să lucreze îndeaproape împreună pentru a proiecta și produce bannere, steaguri și materiale de marketing pentru a-și susține echipa la cursă!

În adevăratul stil al zilei de cursă, echipele își aliniază mașinile complet construite la linia de start și așteaptă cu anticipare ca steagul în carouri să cadă. Un bâzâit în aer și echipele pregătite, steagul va cădea, iar mecanicul echipei va pompa cu entuziasm aer în rachetă, permițând mașinii lor să iasă de pe grilă cu o viteză entuziasmantă. Echipa câștigătoare este determinată de mașina care merge mai departe pe pistă!

Rezultatele învăţării

Team Torque se concentrează pe rezolvarea problemelor, comunicarea interfuncțională și abilitățile de management de proiect, oferind în același timp o experiență distractivă, competitivă și antrenantă pentru cei implicați. Construirea modelelor lor de curse într-un interval de timp rezonabil cu resurse limitate înseamnă că echipele vor trebui să rămână motivate și să-și gestioneze eficient sarcinile echipei dacă doresc să ajungă la finalul cursei!

Rezultatele Responsabilitatii Sociale Corporative

Team Torque poate fi potrivită perfectă pentru evenimentul dvs. CSR. Organizațiile includ adesea această activitate în evenimentele planificate atunci când caută să strângă fonduri pentru școli, spitale sau organizații caritabile alese. Înainte de eveniment, organizațiile pot căuta sponsorizări pentru echipele lor de curse și mașini model, câștigurile fiind destinate organizației caritabile alese. În plus, au existat diverse alte ocazii în care echipele vor plasa pariuri pe mașinile despre care cred că vor câștiga finala, iar câștigătorii își vor dona câștigurile.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.