Talent Scout – Universum

Social

Limbă:

Talent Scout

DURATĂ

1 - 2 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 12

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor

Ideal pentru

control de buget, relaţii clienţi, cooperare cross-funcţională, antreprenoriat, managementul schimbării, networking, leadership practic, planificare de proiect, management de risc, dinamica echipei, spiritul de echipă

Ce este Talent Scout?

Obiectivul jocului este de a câștiga cât mai mulți bani coordonând și participând la o serie de proiecte de echipă. Fiecare participant primește detaliile unui proiect, pentru realizarea căruia este nevoie de crearea unei echipe cu abilitățile și talentele specificate.

Proiectul se implementează pe o perioada determinată de timp, la o locație dată. După completarea proiectului, participanții sunt recompensați și se pot implica în următorul proiect disponibil. Având în vedere că toți participanții sunt atât manageri de proiect, cât și potențiali membri ai unor echipe, este nevoie de prioritizare, negociere, de întocmirea unor propuneri personalizate și de asertivitate pentru a finaliza proiectele și a câștiga recompensele.
În afară de supervizarea propriilor proiecte, participanții trebuie să negocieze cu ceilalți jucători, pentru a-i ajuta să finalizeze cât mai multe proiecte. Această strategie este necesară pentru maximizarea profitului.

Premiile pentru completarea unui proiect includ: bani (fictivi), abilități noi, upgrade-uri ale unor talente și alte bonusuri. Recompensele sunt înmânate doar managerului de proiect, care are sarcina de a le distribui apoi membrilor echipei sale.

Rapiditatea implementării este esențială, iar crearea cât mai rapidă a mixului necesar unei echipe, prin convingerea celorlalți participanți, poate să fie factorul decisiv pentru câștigarea jocului.

Talent Scout: abilități aplicate / obiective de învățare dobândite

Rezultate: Principalele beneficii ale exercițiului: învață folosirea eficientă a timpului, având în vedere costurile de oportunitate. Participanții trebuie să își prioritizeze obiectivele și să profite cât mai mult de pe urma abilităților și a talentelor lor.

 

Strategiile individuale sunt strâns legate de brieful fiecărui participant, dar toate proiectele au nevoie de colaborarea dintre persoane diferite pentru a fi finalizate.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.