Summit Challenge – Universum

Social

Limbă:

Summit Challenge

DURATĂ

1 - 1.5 hours

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 4

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor

Ideal pentru

managementul schimbării, managementul timpului, dinamica echipei, implicare, sudarea echipei, comunicare

Summit Challenge este o activitate interactivă, în care echipele lucrează împreună pentru a escalada un munte (virtual).

Ghidate de aplicația personalizată, echipele joacă rolul unor expeditori într-o călătorie plină de provocări amuzante, ce aduc puncte echipei. Pe parcursul jocului, participanţii se împart în diverse roluri, unde se îmbină diverse instrucțiuni și cunoștințe.

Scopul final este de a călători cu succes de la tabăra de bază până în vârf – și de a face o fotografie de echipă festivă “pe vârful muntelui”.

Există opțiuni pentru a include provocări fizice variate, chiar şi o componentă puternică de CSR. Facilitatorul nostru poate susține un debrief, în care echipele discută principalele învățăminte, în urma activităţii.

Rezultate: Comunicarea eficientă, luarea rapidă a deciziilor și planificarea strategică, în funcție de risc și recompensă, sunt rezultate vitale ale activităţii Summit Challenge.

Totodată, este un joc care contribuie direct la experiența comună distractivă de rezolvare a problemelor, dar şi la creativitatea și concentrarea echipei asupra obiectivului final.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.