QuickFire - Universum

Social

Limbă:

QuickFire

DURATĂ

1.5 - 2 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 8

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

Energizarea unei conferințe, Distracție & Motivare, Networking, Leadership practic, Planificare de proiect, Stimularea creativității, Dinamica echipei, Unitatea echipei

Quickfire este un joc bazat pe o aplicație extrem de captivantă, cu provocări mentale, fizice și creative, care se concentrează atât pe competenţele individuale, cât şi pe cele de echipă.

Provocările vin în diferite niveluri de dificultate și într-o varietate de forme – foto, video, răspuns unic, alegere multiplă, puzzle-uri logice și multe altele.

Participanții primesc instrucțiunile, împreună cu o cutie cu recuzită. După un icebreaker dinamic, echipele își construiesc strategia pentru a obține cât mai multe puncte.
Acest concept le permite participanților să dicteze atât conținutul (liberi să se exprime în funcție de misiunea avută), cât și ordinea de desfășurare a provocărilor, rezultatul fiind un entuziasm contagios de energie pozitivă și spirit de echipă.

Scopul este de a evolua și de a depăși performanțele adversarilor, maximizând în același timp punctele. La finalul jocului, rezultatele sunt calculate și echipele câștigătoare sunt anunțate în multe rânduri de aplauze și multe râsete.

Rezultateltate: Cu o presiune crescută a timpului, participanții lasă rapid deoparte orice inhibiții și au încredere în propriile talente.

Pe măsură ce jocul prinde avânt, echipele își înțeleg forța colectivă și devin mai hotărâţi în selectarea misiunilor.

 

Quickfire promovează o atitudine de tip “pot face” și stabilește o atmosferă pozitivă, pentru ca participanţii să se situeze pe picior de egalitate, să învețe noi seturi de abilități și să creeze legături comune.

Alternativa – Quickfire Halloween:

Quickfire Halloween oferă o gamă de misiuni SPOOKY, cu provocări mentale, fizice și creative.

Echipele investesc în provocări cu diferite niveluri de dificultate, urmărind să completeze cât mai multe provocări pentru a maximiza punctele.

Provocările includ întrebări despre istoria Halloween-ului, activități fizice cu dovleci, costume creative, machiaj înfricoșător, perspective false, povești la foc de tabără și concursuri de dans!

Echipele se întorc la locul de muncă cu o mai mare apreciere a punctelor forte ale celorlalți din grupul lor și cu amintiri despre această experiență distractivă și revigorantă!

Alternativa – Quickfire Festiv:

Un mix festiv de provocări mentale, active și creative care celebrează diversitatea și incluziunea. Prin punerea în comun a talentelor, echipele își stabilesc strategii pentru a finaliza o multitudine de jocuri inedite, într-un interval de timp stabilit.

Echipele gestionează resursele și direcționează talentele către provocările pe care le pot duce la bun sfârșit, echilibrând în același timp riscul cu recompensa potențială.

Pe măsură ce timpul trece, spiritul festiv începe cu adevărat să se dezvolte și participanții se găsesc într-o atmosferă competitivă, dar plină de umor şi divertisment.

Rezultatele sunt calculate instantaneu și câștigătorii sunt dezvăluiți.

Jucătorii pleacă cu o mai mare apreciere a punctelor forte ale celorlalți din grupul lor și cu amintiri despre această experiență distractivă și revigorantă.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.