Out of the Box - Universum

Social

Limbă:

Out of the Box

durată

1.5 - 4 ore

nr. participanți

Minimum 20

tipul activității

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

Explorarea excelenței, Distracție & Motivare, Planificare de proiect, Dinamica echipei, Unitatea echipei

Out of the Box este un mod ingenios de a genera idei noi și de a apropia participanții de conceptul de inovare.

Practicând această activitate, echipele vor explora excelența, vor vizualiza viitorul și le va fi stimulată creativitatea.

Echipele sunt invitate în sala de conferință și descoperă că spațiul este gol, în afară de câteva lăzi mari de lemn. Fiecare ladă se transforma într-un panou mare de prezentare, iar înăuntru se găsesc detalii despre tema lor, împreună cu materiale de suport și recuzită. Fiecare echipă va trebui să decidă și să desemneze un reprezentant, care va comunica pe larg rezultatele echipei în prezentarea finală.

Sarcina fiecărei echipe este de a crea un panou care să abordeze problema și să prezinte analiza, concluziile și recomandările lor.

Timpul este scurt, așa că trebuie să își folosească inițiativa și să fie inventivi cu materialele pe care le au la îndemână. Odată finalizat, fiecare exponat este adus la viață printr-o prezentare live.

După fiecare prezentare, participanții vor împărtăși recomandări, comentarii și cunoștințe despre subiectele prezentate.

Rezultate: Provocator și foarte distractiv, Out of the Box s-a dovedit a fi incredibil de eficient în valorificarea puterii de gândire, a creativității și a cunoștințelor delegaților, pentru o gamă largă de organizații.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.