Orchestrate - Universum

Social

Limbă:

Orchestrate

DURATĂ

2.5 - 3 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 40

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor

Orchestrate

DURATĂ

2.5 - 3 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 40

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor

Orchestrate

DURATĂ

2.5 - 3 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 40

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor

Ideal pentru

energizarea unei conferinţe, explorarea excelenţei, distracţie & motivare, planificare de proiect, dinamica echipei, spiritul de echipă

Orchestrate este o experiență muzicală puternică și emoționantă care demonstrează că, prin muncă în echipă, imposibilul este posibil.

Muzica este limbajul universal, care va purta echipele într-o călătorie incredibilă unde fiecare dintre ei contribuie la acelaşi numitor comun!

Chiar dacă majoritatea participanților nu au mai cântat niciodată la un instrument muzical, ei vor învăța să se bazeze unii pe alții, neştiind de modul în care se desfășoară repetițiile pentru celălalt grup / celelalte grupuri.

Participanții vor descoperi misterele unui instrument muzical și se vor simți parte din imaginea de ansamblu a propriei echipe prin învățare experiențială. Ei vor avea ocazia să cânte la instrumente reale – vioară, violă, violoncel, trombon, clarinet, percuţie, toate acestea sub îndrumarea unor muzicieni experimentaţi.

Când se întorc în sala principală de spectacol, echipele vor depăși limitele percepute, deoarece încep să repete la unison – la început, pe categorii separate – până când vor cânta împreună într-o sinergie perfectă.

După comanda baghetei dirijorului, participanții vor interpreta un fragment din “Carmina Burana”, ajungând la un nivel ridicat de emoție și entuziasm

Rezultate: O orchestră simfonică este, probabil, unul dintre cele mai bune exemple de echipă care lucrează ca un întreg. Poate că acesta este motivul pentru care Orchestrate este unul dintre cele mai solicitante și provocatoare concepte ale noastre.

Din punct de vedere emoțional și creativ, instrumentiștii trebuie să fie în sincron unii cu ceilalţi, astfel că persoanele care îndeplinesc sarcini diferite trebuie să colaboreze pentru atingerea unui obiectiv comun.

Orchestrate inspiră și provoacă participanții să își atingă potențialul maxim, cerând o concentrare totală și o adevărată muncă în echipă.

Răsplata este o experiență de neuitat, despre care se va vorbi și din care se va învăța mult timp după ce se va cânta ultima notă.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.