Olympic Games – Universum

Social

Limbă:

Olympic Games

DURATĂ

2 – 4 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 20

TIPUL ACTIVITĂȚII

Outdoor

Ideal pentru

spiritul de echipă, distracţie, gândire strategică, abilităţi de rezolvare a problemelor

Ce este Mini Olympics?

Olympics Game este un joc de echipă captivant, dinamic, care încurajează oamenii să se unească, folosind jocuri provocatoare și distractive!

Acest concept se bazează pe activități în aer liber, care vor energiza şi implica toți participanții, făcându-i să se simtă parte din echipă, de la început până la sfârșit. Pentru o distracție extraordinară, jocurile sunt atent concepute pentru a fi potrivite pentru o gamă largă de abilități atletice, fără pericole de accidentare.
De la „terenuri minate” care necesită coordonarea echipei și comunicare, la sisteme mecanice care testează abilitățile strategice ale echipelor, până la probe semi-atletice, unde efortul de echipă determină reușita. Această activitate este ideală pentru o provocare complexă și inedită!

Care sunt obiectivele acestei activități?

Rezultate: Amuzante la prima vedere, aceste jocuri și activități promovează, de asemenea, abilități eficiente de comunicare, lucru în echipă, strategie, spirit competitiv, creativitate, disciplină.

 

Aceștia vor avea parte de provocări care îi vor ajuta să colaboreze mai bine și să se bucure de această zi, alături de colegi cu care nu interacționează de obicei.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.