Lego Serious Play – Universum

Social

Limbă:

Lego Serious Play

DURATĂ

1.5 – 2 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 10

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

cooperarea cross-funcţională, energizarea unei conferinţe, antreprenoriat, explorarea excelenței, distracție & motivare, managementul schimbării, networking, negociere, leadership practic, planificare de proiect, managementul riscului, stimularea creativităţii, dinamica echipei, spiritul de echipă

LEGO® SERIOUS PLAY® este un mod inovator de a soluționa problemele organizaționale.

Lego Serious Play stimulează gândirea creativă și comunicarea prin metafore de team building și scenarii imaginare, folosind construcții vizuale tridimensionale Lego.

In introducere, facilitatorul specializat va ajuta participanții să se conecteze la ceea ce urmează să exploreze și să înțeleagă contextul și semnificația următoarelor informaţii.

Apoi, aceștia vor trece printr-un proces în care creează un produs conectat la tema stabilită, implicând propriile cunoștințe, precum și propriile abilități creative.

Debrief-ul final are scopul de a ajuta oamenii să reflecteze asupra a ceea ce au creat și să se uite mai în detaliu la propriul produs, pentru a deveni conștienți de ceea ce le-au adus explorările lor, dar și pentru a obține mai multe perspective. Participanții au șansa de a-și corela noile cunoștințe dobândite cu noile explorări pe care și-ar dori să le urmeze.

Lego Serious play contribuie la dezvoltarea echipei, precum şi la procesul de reorganizare a companiei.

Misiunea şi valorile echipei, strategia, creativitatea sunt şi ele asigurate în urma acestei activităţi.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.