Integrity – Universum

Social

Limbă:

Integrity

DURATĂ

1.5 – 2 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 5

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

motivarea echipei, creşterea competitivităţii, managementul timpului, dinamica echipei, gandirea strategică, colaborare, întărirea încrederii

Integrity oferă un context sigur în care testăm fiabilitatea, examinăm cultura companiei, creăm discuții proactive și stimulăm deciziile echipei.

Ca o calitate personală de corectitudine, integritatea este o valoare la care aspirăm cu toții. A avea integritate înseamnă a face ceea ce este corect, într-un mod corespunzător, și este o valoare esențială pe care o adoptă toate companiile orientate spre viitor, care acţionează dintr-o perspectivă sănătoasă.

Explorați valorile și sentimentul de “ceea ce este corect” în această secvență de provocări inteligente și bine gândite. Spre deosebire de exercițiile obișnuite de rezolvare a problemelor, Integrity introduce o dinamică de joc revoluționară, în care echipa câştigă puncte în funcție de performanța sa!

Fiecare atelier va fi supervizat de către facilitatorii noștri. După o rotație de cinci provocări complexe, echipele își declară punctajul total obținut și câștigătorii sunt dezvăluiți.

Rezultate: Integrity oferă un decor captivant în care participanții analizează comunicarea, leadership-ul și evidențiază trăsăturile individuale de personalitate.

 

Mai mult, oferă un context sigur în care să aleagă comportamentul adecvat, să se examineze cultura companiei și să se ajungă la decizii coezive în echipă.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.