Go Team Wellbeing – Universum

Social

Limbă:

Go Team - Wellbeing

DURATĂ

30 minute - 1.5 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 4

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor

Ideal pentru

motivare, atenţie deplină, dinamica echipei, managementul schimbării, implicare, energie & concentrare

Go Team – Wellbeing Online este o activitate de echipă distractivă și captivantă, concepută special pentru a ajuta participanții să își îmbunătățească capacitatea de adaptare la schimbări frecvente și să creeze o cultură a învățării continue la locul de muncă.

 

În timpul activității, participanții trec prin provocări distractive, eficiente și inovative, de echipă, axate pe wellbeing. Misiunile sunt special concepute pentru a se concentra pe diverse subiecte legate de starea de bine, inclusiv idei practice pentru o dietă sănătoasă, postură și mișcare, conectarea cu natura și luarea de pauze în timpul zilei, pentru a stimula nivelul de energie. Activitățile vin în diverse forme, toate fiind concepute special pentru a se potrivi cu capacitățile grupului.

Rezultate: Go Team-Wellbeing încurajează o cultură a învățării continue la locul de muncă. Conectivitatea, gândirea creativă în afaceri, precum și concentrarea și atenția deplină, sunt esențiale.

Dezvoltarea inteligenței emoționale, a sănătății fizice și mentale, stimularea fericirii și o atitudine pozitivă față de mediul înconjurător sunt aspecte pe care Go Team-Wellbeing le atinge prin prisma misiunilor create.

Optând pentru Go Team-Wellbeing, membrii echipei dumneavoastră vor fi mai încrezători, mai calmi și mai energici.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.