Global Innovation Game – Universum

Social

Limbă:

Global Innovation Game

DURATĂ

2 - 3 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 20

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor

Ideal pentru

cooperarea cross-funcţională, energizarea unei conferinţe, antreprenoriat, explorarea excelenţei, distracţie & motivare, networking, planificare de proiect, stimularea creativităţii, dinamica echipei, spiritul de echipă

O activitate în stilul Dragon’s Den!

Echipele generează idei noi geniale, lansează și investesc în acest joc distractiv, în stilul Dragon Den.

În Global Innovation Game, participanţii organizează, inovează, validează, propun şi investesc, totul în aproximativ 2 ore!

Directorul evenimentului explică obiectivele jocului. Cărțile de joc sunt distribuite la fiecare dintre mesele echipelor.

Făcând aleatoriu cărțile, fiecare persoană își creează ideile pentru un obiect inteligent, un serviciu sau o „unealtă”.

Jucătorii își schimbă cărțile în mai multe moduri, oferind o multitudine de conexiuni potențiale. Această matrice de asociere aleatorie stimulează procesul creativ și generează niște conexiuni surprinzător de ingenioase.

Organizare. Inovare. Validare.

Rezultate: Global Innovation Game a fost dezvoltat din nevoia de a gândi lateral și de a găsi soluții inovative, la situații concrete și de actualitate din cadrul companiilor.

 

Global Innovation Game îi face pe toți să vorbească deschis, inoveze și să creeze idei fără ajutorul motoarelor de căutare, PowerPoint-urilor și altor ecrane.

 

Este o activitate distractivă și plină de satisfacții, care încurajează creativitatea și îi recompensează pe cei mai inovatori.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.