Global Festival Game - Universum

Social

Limbă:

Global Festival Game

DURATĂ

2 - 3 ore

Nr. Participanți

Minimum 12

TIPUL ACTIVITĂȚII

Outdoor

Global Festival Game

DURATĂ

2 - 3 ore

Nr. Participanți

Minimum 12

TIPUL ACTIVITĂȚII

Outdoor

Ideal pentru

colaborare, recompensare, motivare, stare de bine, energie & concentrare, sudarea echipei

Global Festival Game este o activitate interactivă și distractivă, în care participanții se află într-un festival de muzică aparte – unul cu provocări muzicale.

La fel ca la un festival, în cadrul activității există 7 „scene”, fiecare cu genuri muzicale diferite, cu provocări tematice pentru fiecare. Recunoscându-și punctele forte, membrii echipei selectează provocările pe care sunt încrezători că le pot îndeplini. Echipele decid când au câștigat suficiente puncte într-o zonă și sunt gata să treacă la următoarea, în baza unui GPS.

Strategia și gândirea agilă sunt necesare pentru a determina când să treacă la următoarea etapă. De asemenea, echipele caută indicii și informații importante.

Pe măsură ce avansează, participanţii învață să aprecieze punctele forte individuale și de echipă, ceea ce le permite să își repartizeze sarcinile cât mai eficient.

Rezultate: Global Festival Game stârnește amintiri și conversații între colegii de muncă, contribuind la consolidarea legăturilor.

Etapele jocului încurajează participanții să își revizuiască și să își îmbunătățească abilitățile de rezolvare a problemelor.

Timpul și resursele limitate pun la încercare dinamica echipei, provocându-i pe aceștia să fie creativi și să caute oportunități.

Fiecare zonă permite alocarea de sarcini anumitor membri ai echipei, astfel încât aceștia să își pună în valoare punctele forte, în beneficiul echipei.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.