Fun Trivia – Universum

Social

Limbă:

Fun Trivia

DURATĂ

1 – 2 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 20

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor

Ideal pentru

energizarea unei conferinţe, distracţie & motivare, dinamica echipei, consolidarea mesajelor cheie, testarea cunoştinţelor de produs, eliminarea barierelor de comunicare, spiritul de echipă

Plină de energie și interactivă , îți propunem o provocare digitală indoor care poate fi customizată pentru a livra mesajele cheie într-un mod memorabil.

Fiecare echipă primeşte o tabletă pentru a se conecta la o platformă centralizată.
Maestrul de ceremonii introduce jocul și, în calitate de maestru al testului, controlează ritmul activității, pentru a crea o atmosferă distractivă și captivantă.

Participanții vor trece printr-o varietate de întrebări și videoclipuri trivia ce garantează că îi vor face pe oameni să râdă.
Unele întrebări sunt cele cu răspunsuri ADEVĂRAT/FALS.
Există și întrebările de tip video, în care prezentăm un fragment dintr-o reclamă/film care se oprește la un moment dat și apar întrebările. După ce sunt trimise răspunsurile, videoclipul continuă, dezvăluind răspunsul corect.

Vrei un imbold sau să depășești limitele?

Rezultate: Fun Trivia poate fi personalizat pentru a consolida cunoștințele companiei, apropierea de brand sau rezultatele de învățare dorite în mod unic. Proiectată cu o atenție meticuloasă la detalii, activitatea noastră folosește o interfață ușor de utilizat, care îţi captează instant atenția și încurajează implicarea maximă.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.