FlatOut: Pyramids - Universum

Social

Limbă:

FlatOut: Pyramids

DURATION

2 – 3 hours

NUMBER OF PARTICIPANTS

Minimum 24

ACTIVITY TYPE

Indoor/Outdoor

FlatOut: Pyramids

DURATION

2 – 3 hours

NUMBER OF PARTICIPANTS

Minimum 24

ACTIVITY TYPE

Indoor/Outdoor

FlatOut: Pyramids

DURATION

2 – 3 hours

NUMBER OF PARTICIPANTS

Minimum 24

ACTIVITY TYPE

Indoor/Outdoor

Ideal for

Brand Awareness, Customer Service, Cross Functional co-operation, Energising a conference, Exploring Excellence, Fun & Motivation, Networking, Project planning, Strategy Communication, Team Dynamics, Visualising The Future

În cadrul acestei activități inovatoare și distractive de team building, fiecare echipă primește echipament, unelte și planuri de construcție detaliate și trebuie să lucreze împreună pentru a transforma un kit “flat-pack” într-o piramidă gigantică. După ce piramidele individuale au fost construite, echipele își decorează piramida cu sloganuri și culori, care pot fi aliniate pentru a consolida mesajul mărcii, tema conferinței sau poate o organizație caritabilă la alegere.

Decorul fiecărei piramide ar trebui să funcționeze ca un design uniform atunci când este unit cu alte segmente ale piramidei. Alternativ, pot fi realizate autocolante personalizate pentru a împodobi secțiunile piramidei dvs. odată combinate. Provocarea continuă în cadrul unei activități de team building colaborativ de recompensare a întregului grup, când toate echipele se reunesc pentru a construi o piramidă gigantică din piramida fiecărei echipe în parte.

Rezultate: Acest exercițiu popular de consolidare a echipei începe cu o concentrare asupra mea, participanții lucrând la propria lor parte a puzzle-ului, cu un management al resurselor și un control al calității esențiale pentru a se asigura că elementele fundamentale sunt produse la timp și la un standard ridicat și constant. Urmează “concentrarea pe echipă”, pe măsură ce indivizii se reunesc într-un exercițiu interactiv de rezolvare a problemelor, care creează următoarea etapă a elementelor de construcție.

Apoi este necesară “concentrarea întregului grup” pentru a atinge obiectivul comun de a combina toate elementele într-o piramidă coerentă. Mesajul companiei dumneavoastră este întărit instantaneu, deoarece face parte din construcția finală. Acesta se ridică în picioare ca un memento al puterii de a lucra la un obiectiv comun. Sunt necesare abilități de rezolvare a problemelor pentru a construi o serie de forme și apoi a le forma într-o piramidă – este ca un puzzle 3D uriaș!

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.