Escape the Mob – Universum

Social

Limbă:

Escape the Mob

DURATĂ

1 - 3 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 8

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

energie & concentrare, rezolvarea problemelor, implicare, premierea unei echipe, gândire creative, luare deciziilor

Escape the Mob îmbină talentele individuale și scoate echipa din necazuri!

 

Escape the Mob începe cu o înregistrare video misterioasă, care transmite echipelor că sunt implicate în jaful perfect. S-au aflat în locul nepotrivit, la momentul nepotrivit!

Participanţii au la dispoziție un timp limitat pentru a-și crea un alibi și a-și pune la punct povestea din noaptea jafului. Dacă reușesc să stabilească împreună cine a furat diamantele, cu siguranță vor scăpa.

Îndrumaţi de aplicația Go Team, echipele pornesc într-o călătorie intrigantă, fiecare cu câte o geantă cu obiecte din acea noapte, de care se vor folosi în căutarea lor, iar aplicația digitală îi va ghida spre punctele de control, unde vor completa o varietate de misiuni enigmatice.

Cei care colaborează cel mai eficient vor afla unde se află diamantele furate!

Go Team Escape the Mob este o activitate de consolidare a membrilor unei echipe, fiind o activitate foarte atractivă și complet incluzivă.

Colaborarea intră în joc în momentele finale, pentru a găsi în cele din urmă bijuteriile și pentru a scăpa de mafie! Totodată, îmbunătățeşte cooperarea interfuncțională în cadrul unei echipe, abilităţile de gestionare a proiectelor şi provoacă gândirea strategică.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.