Escape the Island - Universum

Social

Limbă:

Escape the Island

durată

1-3 ore

nr. participanți

4+

tipul activității

Indoor

Ideal pentru

Comunicare, adaptare, managementul riscului, tehnici de supraviețuire

Un grup de indivizi trebuie să găsească o navă și să semnaleze ajutor pentru a scăpa de pe insulă. În timp ce așteaptă, trebuie să se adapteze la viața de pe insulă pentru a supraviețui. Pe ecranul unei tablete este ilustrarea unei insule împărțite în nouă zone. În fiecare zonă, ei trebuie să se ocupe de diverse probleme legate de supraviețuirea insulei, cum ar fi apa, vremea, primul ajutor, construirea de adăposturi, semnalizare și multe altele. Articolele spălate îi vor ajuta să răspundă la probleme. Folosind aceste abilități, ei vor putea supraviețui.

Echipele trebuie să învețe toate aspectele pentru a supraviețui. Ei vor pierde cunoștințele în alte domenii dacă petrec prea mult timp într-o zonă și nu vor dobândi cunoștințele critice de care au nevoie dacă stau prea puțin acolo. Odată ce părăsesc o zonă, este posibil să nu se mai întoarcă. Nava este semnalată și salvată cu succes de echipe care au comunicat cu succes cu ea.

Rezultate:
Găsirea momentului potrivit pentru a trece în următoarea zonă și rămânerea în zona actuală depind de comunicarea activă și de luarea deciziilor pentru a supraviețui insulei. Membrii echipei învață tehnici reale de supraviețuire prin colaborare și absorbție de cunoștințe. Escape the Island le cere să caute oportunități pentru a-și testa strategiile de lucru în echipă. Echipele trebuie să determine cum să aloce cel mai bine sarcinile între ele pentru a-și folosi punctele forte. Un design flexibil al jocului permite o sesiune de dezvoltare a echipei de o oră sau mai mult timp de trei ore.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.