Escape the Blizzard – Universum

Social

Limbă:

Escape the Blizzard

DURATĂ

1 - 3 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 8

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor/ Outdoor

Ideal pentru

luarea deciziilor, energie & concentrare, implicare, managementul schimbării, rezilienţă, soluţionarea problemelor

Escape the Blizzard este o activitate captivantă, de tip survivor, în timpul iernii.

În cadrul Escape the Blizzard, echipele vor învăța, exersa și finaliza mai multe ateliere, care le vor pune în valoare abilitățile de supraviețuire: navigare, crearea unui adăpost, realizarea de noduri, foc, cunoașterea animalelor, filtrarea apei, semnalizare, prim ajutor și hrană.

Activitatea presupune şi o poveste, în care antrenamentul este întrerupt de o alertă de furtună ce se apropie. În doar 30 de minute, întreaga regiune va fi lovită de o furtună, care se preconizează că o să dureze săptămâni, poate chiar luni de zile.

Pentru a supraviețui, echipele trebuie să colaboreze între ele şi să-și pună la bătaie noile abilități, pentru a elibera instrumentele fundamentale de supraviețuire care au fost închise într-o cutie.

 

Testul final include precizia țintelor, proba de prim ajutor cu targa, descifrarea codului morse, construirea unui adăpost și multe altele. Ducând misiunile la bun sfârşit, participanţii vor putea debloca trusa cu instrumentele necesare pentru a supraviețui viscolului!

Rezultate: Escape the Blizzard Live a fost conceput special pentru a-i determina pe membrii echipei să colaboreze eficient.

 

Echipele explorează delegarea rolurilor și încurajează discuțiile de grup privind punctele forte și punctele slabe ale setului de abilități.

Fiecare dintre participanţi va încheia jocul cu noi cunoștințe de supraviețuire în sălbăticie.

Provocările captivante asigură un spațiu ideal pentru ca membrii echipei să se cunoască la un nivel nou și autentic.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.