E-Choir – Universum

Social

Limbă:

E-Choir

DURATĂ

30-45 minute

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 8

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor

Ideal pentru

comunicare, sudarea echipei, starea de bine, excelenţă, curaj, motivare

E-Choir nu cunoaște limite, poate participa o echipă mică, întregul departament sau întreaga companie!

 

Funcționând pe Zoom (sau pe o altă platformă de conferințe), nu este nevoie de niciun alt echipament suplimentar, în afară de un laptop și un telefon mobil.

Această experiență muzicală este construită inteligent, pentru a ocoli problemele legate de latența online și de performanța muzicală.

 

Participanții stau pe „mute” în timpul antrenamentului și își înregistrează prestația finală individuală pe telefon, dictafon sau WhatsApp. Acest lucru creează, de asemenea, o atmosferă incluzivă, ajutându-i pe cei care nu se simt confortabil să cânte, să se simtă relaxați.

Momentul de celebrare vine după eveniment, când participanților li se trimite o versiune finală a piesei, cu toate vocile lor mixate cu grijă de un producător profesionist. Această ieșire poate fi, de asemenea, editată cu imaginile de zoom pentru a crea o amintire comună, preţioasă, de durată.

Rezultate: Beneficiile acestei activităţi sunt concentrate pe legătura strâns creată între participanţi într-un context digital. 

E-choir prezintă o nouă activitate de teambuilding pentru “noua normă”. Exercițiul îi provoacă pe participanții aflați la distanță să depășească limitele percepute și să sărbătorească realizările comune.

Facilitat de un antrenor profesionist, într-un context informal, chiar și cei mai rezervați din echipă sunt surprinși de ceea ce realizează într-un interval atât de scurt de timp.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.