CSI Space Odyssey – Universum

Social

Limbă:

CSI Space Odyssey

DURATĂ

1 - 1.5 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 6

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor

Ideal pentru

gândirea strategică, luarea deciziilor, colaborare, energie & concentrare, curaj, sudarea echipei

CSI Space Odyssey îi poartă pe participanți într-o aventură cu crime misterioase, în interiorul unei nave spațiale părăsite.

Grafica și ghicitorile în stil escape room garantează că toți jucătorii sunt implicați, pe tot parcursul jocului. Utilizând aplicaţia dedicată, echipele își combină forțele pentru a desluși misterele. Fiecare nivel deblochează animații 3D care dezvăluie zone neexplorate ale navei.

Comunicarea constantă este vitală, deoarece echipele trebuie să deslușească indicii sub formă de dosare online, videoclipuri animate și puzzle-uri enigmatice. Observațiile împărtășite ajută echipele să progreseze în rezolvarea misterului. Pentru a fi echipa câştigătoare, este nevoie de implicare totală şi agilitate.

Rezultate: CSI Space Odyssey dezvoltă abilitățile de conducere și de lucru în echipă, sub presiunea competiției și a timpului. 

Conceput pentru echipe care lucrează din locații diferite, CSI Space Odyssey creează un sentiment de apartenență și incluziune, printr-o experiență distractivă și memorabilă.

Ascultarea activă a celorlalți este o necesitate pentru rezolvarea jocului. Pe măsură ce echipele avansează, spiritul de competiție crește, încurajând implicarea deplină a tuturor membrilor.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.