CSI La Hacienda – Universum

Social

Limbă:

CSI - La Hacienda

DURATĂ

1.5 - 2 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 4

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

dinamica echipei, rezolvarea problemelor, implicarea, managementul proiectelor, colaborare, luarea deciziilor

CSI La Hacienda este o activitate de team-building imersivă, în care echipele își perfecționează raționamentul deductiv și capacitatea de a lua decizii în baza unei bune comunicări.

Echipele colaborează pentru a încerca să rezolve misterul lui Roberto Gonzales, care a fost găsit fără viață, la moşia sa. Cu ajutorul unei serviete de detectiv foarte bine pregătite, a multiplelor probe și a unei platforme de vizitare virtuală cu informații utile, echipele explorează moşia, în căutarea rezolvării misterului familiei Gonzalez.

Aplicația de joc prezintă echipelor ghicitori și provocări, în care echipele trebuie să introducă răspunsuri pentru a debloca indicii ce îi vor ajuta să rezolve misterul. Echipa care răspunde cu acuratețe şi rapiditate la misiuni va descoperi adevărul și, în cele din urmă, va câștiga.

Rezultate: CSI La Hacienda ascute spiritul de observație al tuturor participanţilor. Bazându-se pe o comunicare eficientă, ei îşi dezvoltă gândirea critică, interpretând indiciile găsite de la o misiune la alta.

Pentru a ajunge la un consens, echipele trebuie să utilizeze raționamentul deductiv și dezbaterea, în timp ce gestionează interpretările individuale și opiniile contradictorii.

Sub presiunea timpului, acest joc provoacă și dezvoltă încrederea și unitatea echipei.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.