CSI Home Office – Universum

Social

Limbă:

CSI Home Office

DURATĂ

2-3 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 12

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

cooperare cross-funcţională, distracţie & motivare, abilităţi de negociere, planificare de proiect, management de risc, stimularea creativităţii, comunicare strategică, dinamica echipei

Ești pregătit să-ți pui la încercare abilitățile de detectiv? Echipa va fi transportată remote în lumea rezolvării crimelor, de către CSI Home Office.

În cadrul acestei experiențe captivante, participanții vor aprofunda un caz intrigant. Pregătește-te să rezolvi enigma din biroul tău de acasă!

 

Prin intermediul unui portal online captivant, CSI Home Office aduce fiorul muncii de detectiv la îndemâna dumneavoastră. Echipele vor avea la dispoziție mai multe dovezi, cum ar fi articole de ziar, videoclipuri și alte indicii. Cu fiecare indiciu, ei vor determina motivele potențiale, vor conecta dovezile și vor obține informații pentru a fi pregătiţi de următoarea fază a investigației.

 

Activitatea este concepută pentru a testa abilitățile analitice și de colaborare ale echipei. În termen de aproximativ 90 de minute, echipele vor examina cu atenție dovezile și vor prezenta formularul de investigație în detaliu. Motivele posibile ale fiecărui suspect și adevărata identitate a făptașului trebuie să fie incluse în notițele pe care le prezintă.

Rezultate: CSI Home Office este mai mult decât un simplu joc; este un puternic instrument educațional.

Această activitate imersivă îi ajută pe participanți să dezvolte abilități și competențe esențiale, prin simularea unui scenariu din lumea reală. Jocul interactiv și abundența de informații necesită ca echipele să dezvolte o strategie coerentă, fiecare membru al echipei având roluri și responsabilități specifice, în evaluarea și asimilarea probelor. Pe măsură ce echipele analizează cazul, trag concluzii semnificative și descoperă adevărul, colaborarea este esențială.

 

Prin încorporarea elementelor de gamificare în CSI Home Office, participanții sunt stimulați să se implice și să lucreze împreună. Mecanismele de joc, sistemele de stimulare, structurile de reguli și de feedback favorizează gândirea critică, rezolvarea problemelor, luarea deciziilor în colaborare și măsurarea exactă a succesului echipei.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.