City Build - Universum

Social

Limbă:

City Build

durată

2 – 3 ore

nr. de participanți

Minimum 20

tipul de activitate

Indoor

Ideal pentru

Networking, Leadership practic, Planificarea proiectelor, Managementul riscului, Stimularea creativității, Comunicare strategică, Unirea echipelor

În cadrul jocului City Build, echipele proiectează o secțiune a unui oraș model. Orașul are zone precum cartiere industriale, rezidențiale, de agrement și de afaceri, precum și elemente de infrastructură de interconectare, cum ar fi drumuri, căi ferate și căi navigabile. Echipa lucrează la propria secțiune, dar se asigură că colaborează cu alte echipe pentru a avea o abordare de ansamblu, asigurându-se că există o uniformitate a proiectării în toate zonele și că rețelele de transport sunt coerente cu secțiunile celorlalte echipe de pe lângă a lor și cu orașul în ansamblu. Folosind o gamă largă de materiale, aceștia construiesc un oraș imaginativ și creativ, funcțional și plăcut din punct de vedere estetic. La sfârșitul timpului, echipele unesc secțiunile orașului și sărbătoresc succesul lor în munca lor pentru atingerea unui obiectiv comun.

Rezultate: Echipele lucrează pentru a dezvolta o viziune comună și o strategie comună, pe care le pun în aplicare cu ajutorul creativității și al unor abilități excelente de gestionare a proiectelor. Planificarea și strategia prin intermediul unei comunicări și colaborări eficiente între echipe sunt esențiale pentru a asigura interconectarea și fluiditatea zonelor orașului. Creativitatea într-un cadru de proiectare structurat asigură funcționalitatea, caracterul practic și frumos al orașului. Gestionarea resurselor și a timpului sunt, de asemenea, esențiale pentru a finaliza proiectul la timp. City Build este o experiență amuzantă, memorabilă și împărtășită, care se bazează pe implicarea tuturor indivizilor, pe o bună dinamică de echipă și pe colaborarea întregului grup pentru a asigura succesul.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.