Boom Time – Universum

Social

Limbă:

Boom Time

DURATĂ

20 – 40 Minute

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 16

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor

Ideal pentru

cooperare cross-funcţională, energizare evenimente, distracţie & motivare, dinamica echipei, spiritul de echipă

Boom Time este o activitate muzicală rapidă, amuzantă și incluzivă, pentru a energiza și unifica echipa.

Echipele prind putere pe măsură ce creează muzică plină de adrenalină, ghidați de un facilitator experimentat în percuție și folosind instrumente specifice.
Boom Whackers sunt tuburi de percuție din plastic, ușoare, goale, colorate, acordate la tonuri muzicale în funcție de lungime. O interfață vizuală de înaltă tehnologie îi ghidează în colaborare pentru a genera o simfonie muzicală înflăcărată.

Pe măsură ce evenimentul avansează, ritmul și complexitatea cresc; notele de pe ecran se mișcă mai repede și echipele răspund mai energic pentru a menține ritmul, obţinând un „grand finale” de proporţii.

Rezultate: Boom Time și-a dovedit succesul la nivel mondial în a anima orice eveniment și a genera un sentiment de entuziasm și unitate în cadrul unei echipe.

 

Solicitând implicarea tuturor indivizilor și colaborarea în grup, această activitate de team building alimentează deschiderea și munca în echipă. Este pur și simplu o modalitate excelentă pentru ca oamenii să se detensioneze și să se distreze alături de colegii lor.

 

Idee!

Atunci când este integrată într-o conferință, după ce au fost vedetele spectacolului, participanții vor fi plini de energie și pregătiți pentru sesiunile care vor urma.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.