Bookworx – Universum

Social

Limbă:

Bookworx

DURATĂ

2-4 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 12

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

CSR (Responsabilitatea Socială în Corporaţii), cooperare cross-funcţională, distracţie & motivaţie, planificare proiect, stimularea creativităţii, dinamica echipei, spiritul de echipă

Echipele îşi dezvoltă creativitatea pe măsură ce proiectează, construiesc și decorează rafturi de cărți, care devin o importantă resursă educațională pentru copiii care nu au acces ușor la cărţi.
Lucrând în echipe, participantii sunt responsabili pentru sarcini specifice, jucându-și rolul în realizarea unor biblioteci frumoase, viu colorate și cu un design creativ.

Fiecare echipă începe cu o temă și cu componentele bibliotecii lor. Membrii echipei trebuie să colaboreze pentru a găsi cea mai bună strategie pentru a proiecta, construi și crea o bibliotecă unică în felul ei.

Jumătate din echipă este responsabilă pentru realizarea picturii murale care formează fundalul raftului, în timp ce cealaltă jumătate transformă rafturile într-o operă de artă.

Rezultate: BookWorx este o activitate menită să aducă conștientizare în ceea ce priveşte lipsa unei asemenea resurse în educație, desigur, în comunitățile defavorizate și în instituțiile acestora (activitate CSR).

Este o activitate minunată, în care munca în echipă, gândirea strategică și creativitatea sunt ingredientele principale pentru a reuși, alături de empatie și bunătate.

De asemenea, grupurile pot colecta cărți, pentru a se asigura că rafturile sunt pline la momentul donației și pot continua să le actualizeze în timp.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.